ΣΤΗΛΕΣ

Πατέρας ο... Πικέ;

Colombia's star singer Shakira performs with FC Barcelona Gerard Pique during "The Sun Comes Out World Tour" concert in Barcelona, Spain, Sunday night, May 29, 2011. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Colombia's star singer Shakira performs with FC Barcelona Gerard Pique during "The Sun Comes Out World Tour" concert in Barcelona, Spain, Sunday night, May 29, 2011. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP/LAPRESSE

Η ανακοίνωση πως η Σακίρα ακυρώνει την περιοδεία της στην Αλμερία προκάλεσε μεγάλο ντόρο, με αργεντίνικη ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο Ζεράρ Πικέ περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Αποτελούν ίσως το πιο επώνυμο και "hot" ζευγάρι στον κόσμο αυτή τη στιγμή και όλα δείχνουν πως τα φώτα της δημοσιότητας δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψουν ποτέ όσο θα είναι μαζί.

Ο λόγος φυσικά για τον πρωταθλητή Ισπανίας και Ευρώπης, Ζεράρ Πικέ, και την διάσημη Κολομβιανή ποπ τραγουδίστρια, Σακίρα, με το τελευταίο σενάριο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου να θέλει τη Σακίρα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Πως προέκυψε αυτή η αποκάλυψη; Ύστερα από την ακύρωση του τουρ της τραγουδίστριας στην Αλμερία, με τους εκπροσώπους της να κάνουν λόγο για "τεχνικό πρόβλημα" αλλά την ιστοσελίδα "Diario Show" να κάνει λόγο για " πρόβλημα υγείας", που έχει να κάνει φυσικά με εγκυμοσύνη της Σακίρα.

Ποιά είναι η αλήθεια ουδείς είναι σε θέση να γνωριζει, από τη στιγμή που το ζευγάρι ούτε έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την "αποκάλυψη", και όλοι πλέον περιμένουν αν οι Αργεντινοί είχαν σωστή πληροφόρηση ή απλώς το έκαναν για να δημιουργήσουν θόρυβο γύρω από την εν λόγω ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ