ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Σίτι πανηγύρισε γκολ της Γιουνάιτεντ!

Παίκτης της Σίτι πανηγύρισε γκολ της Γιουνάιτεντ!

Ο 15χρονος παίκτης της ομάδας Νέων της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμ Τζόουνς, πανηγύρισε έξαλλα μέσω Twitter τη νίκη της ManUtd και έγινε... κόκκινο πανί για τους οπαδούς των "πολιτών". Διαβάστε το story.

Τα τέρματα των Αντόνιο Βαλένσια και Άσλεϊ Γιανγκ που επέτρεψαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικήσει με 2-0 τη Μπλάκμπερν στο "Ίγουντ Παρκ" ήταν τόσο ωραία που έκαναν μέχρι και παίκτη της Σίτι να αποθεώσει τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο λόγος για τον 15χρονο άσο της ομάδας Νέων, Σαμ Τζόουνς, ο οποίος ανέβασε τρία αποθεωτικά σχόλια για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον λογαριασμό του στο Twitter αγνοώντας την τεράστια κόντρα των δύο συμπολιτισσών.

"Ναι, Γιουνάιτεντ, Γιουνάιτεντ, Γιουνάιτεντ", ήταν το πρώτο σχόλιο του Τζόουνς για να ακολουθήσει το "Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι γκολ!!!!!!".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την οριστικοποίηση του +5 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ομάδα που τον... πληρώνει, ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε: "Τέλος αγώνα! Άσλεϊ Γιανγκ είσαι βασιλιάς!".

Παίκτης της Σίτι πανηγύρισε γκολ της Γιουνάιτεντ!

Τα σχόλια που ανέβασε στο Twitter και προκάλεσαν τη μήνη των φίλων της Σίτι

Φυσικά τα σχόλια αυτά δεν πέρασαν στο "ντούκου" από τους φίλους της Σίτι, με αρκετούς από αυτούς να του απαντούν όχι και τόσο... ευγενικά στο λογαριασμό του και τη διοίκηση της Σίτι να του "τραβάει το αυτί" μόλις πληροφορήθηκε για τη συμπεριφορά του.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να απολογηθεί για την απερίσκεπτη ενέργειά του, γράφοντας στη συνέχεια στο Twitter:

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς της Σίτι σε περίπτωση που τους προσέβαλα με τα τουιταρίσματά μου.

Δεν θα έπρεπε να πω αυτά τα πράγματα. Ο σύλλογος μου υπενθύμισε τις ευθύνες που έχω ως παίκτης της Σίτι".

Να σημειωθεί πως ο Σαμ Τζόουνς είναι από τη Νότια Ουαλία και αποκτήθηκε τον περασμένο Μήνα από την Κάρντιφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ