ΣΤΗΛΕΣ

Οσβάλντο, ο παίκτης που ξέρει να προκαλεί!

Οσβάλντο, ο παίκτης που ξέρει να προκαλεί!

Ο Οσβάλντο δεν σημαίνει μόνο σκοράρισμα αλλά και προκλήσεις. Δείτε την απίστευτη ενέργειά του κατά τη διάρκεια "κοκκορομαχίας" του με τον αντίπαλο στόπερ της Εστουντιάντες (VIDEO)

Ο Οσβάλντο πανηγύρισε γκολ κόντρα στην Εστουντιάντες , σκοράροντας έτσι για 3ο σερί ματς πρωταθλήματος και φτάνοντας τα πέντε σε επτά αγώνες με τη φανέλα της Μπόκα, παρόλα αυτά φρόντισε να τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όχι μόνο για τα αγωνιστικά κατορθώματά του.

Σωστά μαντέψατε. Ο πρώην επιθετικός των Γιουβέντους, Ίντερ και Ρόμα φρόντισε να δείξει μία ακόμα φορά το "κακό του πρόσωπο" που τον στιγμάτισε στη Serie A καθώς ήταν πρωταγωνιστής σε ένα άκρως δυσάρεστο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός θερμού "τετ α τετ" με τον στόπερ της Εστουντιάντες, Λεάντρο Ντεσάμπατο, έσκυψε και μάζεψε λίγο χορτάρι από τον αγωνιστικό χώρο για να το προσφέρει στον αντίπαλό του!

"Εδώ είναι το γεύμα σου, γάϊδαρε", ήταν η ατάκα που ξεστόμισε ο Αργεντίνος επιθετικός, με το συγκεκριμένο video να κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες μέσω του διαδικτύου.

"Ήταν κάτι το φυσιολογικό, με προκάλεσε, είναι όμως πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι και σταματάνει εκεί", δήλωσε μετά το ματς ο 29χρονος Ιταλός φορ με τις αργεντίνικες ρίζες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ