ΣΤΗΛΕΣ

Oπαδός κλαίει για τη Φούλαμ

Oπαδός κλαίει για τη Φούλαμ

Είναι ίσως η εικόνα της αγωνιστικής στην Premier League. Δείτε τo video με τον μεσήλικα οπαδό της Φούλαμ που ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας την ομάδα του να χάνει από τη Σαουθάμπτον.

Η Φούλαμ έδωσε έναν πακτωλό χρημάτων στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου και απ'ότι φαίνεται η επιλογή της ήταν σοφή, καθώς μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα το Σάββατο, με τους Λονδρέζους να γνωρίζουν εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σαουθάμπτον και να κατρακυλούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας καθώς την ίδια ώρα συνέχισαν με νίκες Κάρντιφ και Γουέστ Χαμ.

Διαβάστε το απίστευτο σύνθημα για τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και για τον οπαδό που άλλαξε το όνομά του στο Twitter σε @Mitrogol .

Πέρα μάλιστα από το γεγονός ότι βρέθηκαν τελευταίοι, οι φίλοι τους έχουν ένα ακόμα λόγο να... μελαγχολούν αφού η ομάδα Μόινστερλιν διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 53 γκολ παθητικό και τη διαφορά τερμάτων να βρίσκεται στο -31.

Με ένα τέτοιο λοιπόν σκηνικό να στήνεται το Σάββατο ( 5η ήττα στα τελευταία έξι ματς ), δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα του Σαββατοκύριακου έρχεται από το "Κρέιβεν Κότατζ".

Πρωταγωνιστής ένας μεσήλικας οπαδός των "κότατζερς", ο οποίος δεν άντεξε τη νέα ήττα της ομάδας του και ξέσπασε σε λυγμούς, χαρίζοντας ένά τρομερό στιγμιότυπο στο φίλαθλο κοινό.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο για τη Φούλαμ καθώς τα τέσσερα προσεχή ματς είναι κατά σειρά κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Λίβερπουλ (εντός), Γουέστ Μπρομ (εκτός) και Τσέλσι (εντός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ