ΣΤΗΛΕΣ

Οκτώ γκολ από έναν ποδοσφαιριστή!

Οκτώ γκολ από έναν ποδοσφαιριστή!

Οκτώ γκολ πέτυχε ο Αντρέι Κράμαριτς στο εντυπωσιακό 11-0 της Ριέκα επί της Ζμάι Μπλάτο για το κύπελλο Κροατίας, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στη χώρα του.

Νέο ρεκόρ σημείωσε η Ριέκα, αλλά και ο επιθετικός της, Αντρέι Κράμαριτς, στον αγώνα του κυπέλλου Κροατίας για τη φάση των "32" με αντίπαλο την -3ης κατηγορίας- Ζμάι Μπλάτο.

Η Ριέκα διέλυσε την αντίπαλό της με 11-0, σκορ που αποτελεί ρεκόρ στην Κροατία για νίκη γηπεδούχου ομάδας, ενώ ο 22χρονος Κράμαριτς πέτυχε 8 γκολ, επίδοση που επίσης αποτελεί ρεκόρ στη χώρα του.

Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στον επιθετικό της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ντούγιε Τσοπ, ο οποίος στο παρελθόν είχε βρει δίχτυα έξι φορές σε έναν αγώνα.

Ο Κράμαριτς πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο (5', 21' και 32'), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Γιόσιπ Μπρέζοβετς (18') για το 4-0 του πρώτου 45λέπτου. Στο δεύτερο μέρος, ο Κράμαριτς σκόραρε άλλες πέντε φορές (51', 69', 73', 80', 85'), με τον Βόσνιο Μεχμέντ Αλίσπαχιτς να συμπληρώνει δύο γκολ στο 61' και στο 88'.

Αντίπαλος της Ριέκα στους "16" θα είναι άλλη μία ομάδα 3ης κατηγορίας, η Ποντράβινα Λούντμπρεγκ, με τον Κράμαριτς να ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ