ΣΤΗΛΕΣ

Οι οπαδοί της Μίλαν πανηγύρισαν γκολ-φάντασμα!

Οι οπαδοί της Μίλαν πανηγύρισαν γκολ-φάντασμα!

Η γκάφα της χρονιάς είναι ιταλική, με 50.000 οπαδούς της Μίλαν αλλά και σπίκερς να πανηγυρίζουν γκολ της Τσεζένα κατά της Γιουβέντους, που όμως δεν μπήκε ποτέ... Απολαύστε το video!

Eίναι το 88ο λεπτό της αναμέτρησης Μίλαν - Τζένοα, όταν οι εξέδρες του "Σαν Σίρο" παίρνουν... φωτιά. Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι περίπου 50.000 θεατές που πανηγυρίζουν και αγκαλιάζονται έχοντας πληροφορηθεί για την ισοφάριση της Τσεζένα κόντρα στη Γιουβέντους, στο ματς που γινόταν την ίδια ώρα.

Η είδηση εξαπλώνεται παντού ( μέχρι και στον αγωνιστικό χώρο, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ) και έτσι οι ροσονέροι οπαδοί είναι πεπεισμένοι πως οι ουραγοί της βαθμολογίας έκαναν ζημιά στην "βέκια σινιόρα.

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι όμως πως ο εκκωφαντικός θόρυβος δεν περνάει απαρατήρητος από τον Μάουρο Σούμα ο οποίος κάνει την περιγραφή του αγώνα για τους τηλεθεατές του Milan Channel..

Έτσι ο Σούμα αρχίζει να πανηγυρίζει με ουρλιαχτά και να ευχαριστεί τον τεχνικό της Τσεζένα, Μάριο Μπερέτα, για το γεγονός ότι έκανε ένα ωραίο δώρο στη Μίλαν, την ομάδα για την οποία δεν έχει κρύψει άλλωστε ποτέ τη συμπάθειά του

Μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό, ο Σούμα ζητάει επιβεβαίωση του γκολ από το σκηνοθέτη, πιθανότατα μή υποψιασμένος από το γεγονός ότι στα μάτριξ του Σαν Σίρο δεν είχε ακόμα εμφανιστεί η είδηση της ισοφάρισης της Τσεζένα.

Ο σκηνοθέτης όμως της μετάδοσης πιάνεται απροετοίμαστος (λογικό από τη στιγμή που δεν υπήρχε γκολ...) ή ο σπίκερ δεν καταλαβαίνει καλά, με αποτέλεσμα να πληροφορεί στενοχωρημένος το τηλεοπτικό κοινό πως το γκολ της Τσεζένα ακυρώθηκε!

Ασήμαντη λεπτομέρεια θα πείτε πως στο "Ντίνο Μανούτσι" όχι μόνο δεν είχε ακυρωθεί γκολ των γηπεδούχων αλλά επιπλέον οι "μπιανκονέρι" δεν είχαν καν πλησιάσει επικίνδυνα την εστία του Τζανλουίτζι Μπουφόν σε όλο το ματς ...

Όπως αναφέρεουν τα ιταλικά ΜΜΕ, στην ίδια γκάφα, να πανηγυρίσει δηλαδή το "φανταστικό" γκολ της Τσεζένα, υπέπεσε και ο σπίκερ του Mediaset Premium, Κάρλο Πελεγκάτι, με τους 50.000 φίλους των Μιλανέζων να τον "παίρνουν στο λαιμό τους".

Δείτε και την εμφάνιση της Μίλαν για τη σεζόν 2012-2013, όπως την αποκάλυψαν μέσω Twitter οι "ροσονέρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ