ΣΤΗΛΕΣ

Οι δύο "καυτές" συνοδοί του Ιγκουαΐν

Οι δύο "καυτές" συνοδοί του Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρήκε ιδανική... παρηγοριά μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε κόντρα στην Κολομβία, ξενυχτώντας με δύο εντυπωσιακά μοντέλα. Διαβάστε το story (photos).

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κολομβία στο "Μονουμεντάλ" καθώς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή μόλις στο 28' και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του ρίξει το ηθικό, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να απολαμβάνει λίγες ώρες αργότερα την "καυτή" συντροφιά της Κλαούντια Σιαρντόνε και της Φλόπι Τεσούρο.

Οι δύο "καυτές" συνοδοί του Ιγκουαΐν

Η Κλαούντια Σιαρντόνε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αργεντίνικων ΜΜΕ, ο Ιγκουαΐν εντοπίστηκε να "ξεσκάει", λίγο μετά το 0-0 με την Κολομβία, στο νυχτερινό κλαμπ του Μπουένος Άιρες ονόματι "Caramel", και να πρωταγωνιστεί σε αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα με τα δύο μοντέλα.

Οι δύο "καυτές" συνοδοί του Ιγκουαΐν

Η Φλόπι Τεσούρο

Αμφότερες έχουν γίνει διάσημες στην πατρίδα τους μέσα από τη συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό ριάλιτι "Big Brother", με την φήμη της Σιαρντόνε να έχει εκτοξευτεί πάντως εδώ και καιρό ύστερα από τη φημολογούμενη μυστική σχέση της με τον Λιονέλ Μέσι και το love story με τον Κάρλος Τέβες.

Οι δύο "καυτές" συνοδοί του Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρήκε παρηγοριά για την αποβολή του με την Κολομβία στα δύο σέξι μοντέλα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ