ΣΤΗΛΕΣ

O τρομερός... μίμος του Ματσάρι!

O τρομερός... μίμος του Ματσάρι!

Δεν ήταν μόνο η Ίντερ και η Νάπολι που προσέφεραν ένα super ματς στο Μιλάνο το βράδυ της Κυριακής αλλά και ο Βάλτερ Ματσάρι με τον βοηθό του. Δείτε ένα απολαυστικό video με τους δυο τους εν δράσει!

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Νάπολι, με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να προηγείται δύο φορές στο σκορ και αυτήν του Ματσάρι να απαντάει ισάριθμες: όλα αυτά μάλιστα από το 79ο λεπτό και μετά!

Πέρα όμως από τα τέσσερα γκολ και τις δυνατές συγκινήσεις που επεφύλασε το φινάλε για τους φίλους του Campionato, υπήρχε και μία ακόμα στιγμή που θα μείνει έντονα χαραγμένη στο φίλαθλο κοινό.

Αυτήν την προσέφεραν ο τεχνικός της Ίντερ, Βάλτερ Ματσάρι, και ο βοηθός του, Φρουσταλούπι, με τις τηλεοπτικές κάμερες να τους απαθανατίζουν κάποια στιγμή που έδιναν απολύτως συγχρονισμένα οδηγίες στους ποδοσφαιριστές της Ίντερ.

Με τον βοηθό του "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδόσφαιρου να είναι ακριβώς από πίσω και να κάνει τα ίδια νοήματα με τον head coach των Μιλανέζων, ώστε να αποκτάει την ετικέτα "ο μίμος του Ματσάρι"!

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ