ΣΤΗΛΕΣ

Ο τραυματισμός-σοκ του Σόζα

Ο τραυματισμός-σοκ του Σόζα

Σοκ! Ο Έντγκαρ Σόζα υπέστη έναν φρικιαστικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δομινικανικής Δημοκρατίας με τον Παναμά στα πλαίσια των Παναμερικανικών Αγώνων.

Το ρολόι έδειχνε κάτι λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα που είχε κριθεί (92-68). Ο Σόζα, που πέρσι αγωνίστηκε στην Μπιέλα, έκανε διείσδυση προς το καλάθι, αλλά καθώς προσγειώθηκε το πόδι του έσπασε στα δύο!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν δείτε το σοκαριστικό βίντεο, που συνοδεύεται από τις ανατριχιαστικές κραυγές του άτυχου παίκτη.

Ταραγμένοι συμπαίκτες και αντίπαλοι απομακρύνθηκαν από τον Σόζα όταν είδαν το πόδι του και έδειχναν να μην πιστεύουν το αποτρόπαιο θέαμα. Παρέμειναν άλλωστε "παγωμένοι" για αρκετά λεπτά, μέχρι δηλαδή ο πρώην γκαρντ του Λούιβιλ να αποχωρήσει με φορείο (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εγχειρίστηκε αμέσως).

Μετά την σκληρή αυτή σκηνή ακολούθησε μια απίστευτη αθλητική εικόνα. Στα υπόλοιπα δευτερόλεπτα οι δύο ομάδες δεν συνέχισαν το παιχνίδι. Απλά κάθισαν στο μισό γήπεδο και περίμεναν το χρόνο. Οι διαιτητές δεν έδωσαν φυσικά παράβαση 24 δευτερολέπτων και μετά το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες αγκαλιάστηκαν στο κέντρο του γηπέδου και προσευχήθηκαν για τον τραυματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ