ΣΤΗΛΕΣ

Ο τερματοφύλακας-ήρωας της Ατλέτικο Μινέιρο

Ο τερματοφύλακας-ήρωας της Ατλέτικο Μινέιρο

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες πανηγύρισε η ομάδα του Ροναλντίνιο, Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά την οφείλει αποκλειστικά στον τερματοφύλακά της, Βίκτορ. Ο Βραζιλιάνος, έκανε τρομερή απόκρουση σε πέναλτι στο 93ο λεπτό και φυσικά έγινε ο άνθρωπος του αγώνα! (video)

Στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελική φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες, η ομάδα του Ροναλντίνιο, Ατλέτικο Μινέιρο, υποδεχόταν την μεξικάνικη Τιχουάνα. Το πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Μεξικό είχε λήξει ισόπαλο με 2-2.

Η Ατλέτικο Μινέιρο, κατάφερε τελικά να προκριθεί (επεισοδιακά) λόγω των εκτός έδρας γκολ, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ξανά ισόπαλες, αυτή τη φορά με 1-1. Ήρωας της Μινέιρο ωστόσο, δεν ήταν ο σούπερ-σταρ Ροναλντίνιο, αλλά ο τερματοφύλακάς της Βίκτορ, ο οποίος στο 93 έκανε τρομερή απόκρουση σε πέναλτι που κέρδισε η Τιχουάνα και κρατώντας το 1-1, έστειλε του Βραζιλιάνους στα ημιτελικά.

"Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Απίστευτο. Φανταστικό. Σε 30 χρόνια καριέρας ποτέ δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο", ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, μετά την αναμέτρηση.

Δείτε την απίστευτη απόκρουση-πρόκριση και το διώξιμο της μπάλας από τον Βίκτορ, στο πέναλτι που εκτελεί η Τιχουάνα στο 93' :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ