ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σνάιντερ δείπνησε με τον "εχθρό" Μπόατενγκ!

Ο Σνάιντερ δείπνησε με τον "εχθρό" Μπόατενγκ!

Οι Γουέσλι Σνάιντερ και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ξέχασαν την κόντρα Μίλαν-Ίντερ και δείπνησαν μαζί, συντροφιά με τις σέξι συντρόφους τους. Διαβάστε το story (photo)!

Μίλαν και Ίντερ συνθέτουν ένα από τα κλασικότερα ντέρμπι της Ιταλίας αλλά και της Ευρώπης, όμως παρόλα αυτά μακριά από τις τέσσερις γραμμές υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

Αυτό αποδεικνύεται από το δείπνο που οργάνωσαν την Παρασκευή οι Γουέσλι Σνάιντερ και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, με το τραπέζι να στρώνεται στο σπίτι του μέσου της Ίντερ.

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως δεν ήταν μόνοι τους οι δύο άσοι αλλά είχαν μαζί και τις συντρόφους τους, με την εδώ και μερικούς μήνες σύντροφο του Μπόατενγκ, Μελίσα Σάτα, και τη σύζυγο του Σνάιντερ, Γιολάντε Καμπάου, να ομορφαίνουν τη βραδιά με την παρουσία τους.

Πως βγήκε στη δημοσιότητα το δείπνο; Μέσω... Twitter, με τη Γιολάντε Καμπάου να ανεβάζει στη σελίδα της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία όπου ποζάρουν και οι 4 τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

"Μόλις απολαύσαμε ένα υπέροχο δείπνο με τη Μελίσα Σάτα και τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ σπίτι μας", έγραψε το έτερο ήμισυ του Σνάιντερ, αποκαλύπτοντας πως το μενού περιελάμβανε σούσι.

Ο Σνάιντερ δείπνησε με τον "εχθρό" Μπόατενγκ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ