ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ρομπίνιο κάνει πλάκα στον... ξανθό Μπόατενγκ

Ο Ρομπίνιο κάνει πλάκα στον... ξανθό Μπόατενγκ

Η επιλογή του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ να βάψει κατάξανθο το μαλλί του είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί "τρελό πείραγμα" στην τελευταία προπόνηση της Μίλαν, κυρίως από τον Ρομπίνιο. Δείτε το video.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την τρίτη του σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν, ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ αποφάσισε να εγκαταλείψει το λοφίο στο μαλλί που ήταν σήμα-κατατεθέν του και να προχωρήσει σε μία αλλαγή διόλου εντυπωσιακή.

Αυτή είχε να κάνει με το χρώμα στο μαλλί του, με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να εμφανίζεται στην τελευταία προπόνηση με κατάξανθο (πλατινέ) λουκ και να μαγνητίζει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Ρομπίνιο κάνει πλάκα στον... ξανθό Μπόατενγκ

Φυσικά, αυτός που ξεχώρισε στα πειράγματα εις βάρος του Μπόατενγκ ήταν ο Ρομπίνιο, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τον Βραζιλιάνο την ώρα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του βλέποντας τον "νέο Μπόατενγκ".

Το γέλιο μάλιστα του Βραζιλιάνου είναι τόσο διαπεραστικό, ώστε να γίνεται σύγκρισή του από πολλούς με τον διάσημο ήρωα κινουμένων σχεδίων "Γούντι ο τρυποκάρυδος"!

Να σημειωθεί πως δύο ημέρες νωρίτερα, ήταν ο Μπόατενγκ εκείνος που είχε "κάνει πλάκα" σε συμπαίκτη του και συγκεκριμένα τον Ματία Ντε Σίλιο.

Κατά τη διάρκεια μίας τηλεοπτικής συνέντευξης του 20χρονου αριστερού μπακ των "ροσονέρι", ο Γκανέζος εισέβαλε ξαφνικά στο πλάνο και αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού συμπαίκτη του, κατόπιν προχώρησε σε σχόλιο για το όχι και τόσο μοντέρνο... μαλλί του.

"Ο Ντε Σίλιο θα πρέπει να κόψει το μαλλί του επειδή μοιάζει με τον παππού μου", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ