ΣΤΗΛΕΣ

Ο πρόεδρος της Φενέρ έγινε videogame!

Ο πρόεδρος της Φενέρ έγινε videogame!

O Aζίζ Γιλντιρίμ στο Prison Break... Τουρκική ιστοσελίδα δημιούργησε ηλεκτρονικό παιχνίδι όπου στόχος του παίκτη είναι να βοηθήσει τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε να βγει -μέσω τραμπολίνο- από τη φυλακή. Θα τον βοηθήσετε;

To τουρκικό calciopoli μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μίντια στη γειτονική χώρα και φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα είναι ο Αζίλ Γιλντιρίμ.

Ο λόγος για τον φυλακισμένο πρόεδρο της Φενέρμπατσε (ύποπτος για μία σειρά στημένων αγώνων στο περσινό πρωτάθλημα που ο τίτλος κατέληξε στην ομάδα του), καθώς για χάρη του τουρκική ιστοσελίδα δημιούργησε μέχρι και videogame.

Το παιχνίδι αυτό είναι μάλιστα αρκετά διασκεδαστικό, καθώς σκοπός του είναι να καταφέρει κάποιος να βγάλει τον Γιλντιρίμ από τη φυλακή, μαζεύοντας προφανώς όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα με το mouse του υπολογιστή να κινεί ένα τραμπολίνο που βρίσκεται στη βάση της οθόνης, ώστε η μορφή του 58χρονου επιχειρηματία να καταφέρει με τη βοήθειά του να περάσει πάνω από τον τοίχο της φυλακής!

Βοηθήστε και εσείς τον πρόεδρο της Φενέρ να αποδράσει μέσω του απίθανου αυτού ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ