ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ντι Κάνιο τραγουδάει "Dancing in the moonlight"!

Swindon Town celebrate winning the Npower Championship league 2.
Swindon Manager Paolo Di Canio on stage singing with Top Loader.
Swindon Town celebrate winning the Npower Championship league 2. Swindon Manager Paolo Di Canio on stage singing with Top Loader. CALYX

Ο Πάολο Ντι Κάνιο γιόρτασε την άνοδο της Σουίντον στη Λιγκ 1 τραγουδώντας μαζί με το ροκ συγκρότημα Toploader το "Dancing in the moonlight"! Δείτε το video!

Στην πρώτη του μόλις σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Σουίντον, ο Πάολο Ντι Κάνιο κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη League Οne (τρίτη κατηγορία Αγγλίας) και το βράδυ της Δευτέρας βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τους καρπούς μίας ολόκληρης χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργάνωσε η Σουίντον στο "County Ground" και στην οποία είχε προσκληθεί η ροκ εναλλακτική μπάντα Toploader, ο ιδιόρυθμος Ιταλός τεχνικός δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβηκε στη σκηνή θέλοντας να τραγουδήσει μαζί τους.

Η επιθυμία του μάλιστα έγινε πραγματικότητα καθώς ο 43χρονος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε την ώρα που η μπάντα έπαιζε το διασημότερο χιτ τους, "'Dancing In The Moonlight" (πρόκειται για διασκευή, με την πρώτη εκτέλεση να ανήκει στο συγκρότημα King Harvest).

Όσο για το τί εντυπώσεις άφησε ως... ροκ σταρ; Μάλλον αποδίδει καλύτερα στο χορτάρι, ως παίκτης κα ως προπονητής.

Απολαύστε το "σόου" του Πάολο Ντι Κάνιο πάνω στην πίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ