ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπολτ απόλαυσε τον ΛεΜπρόν!

Ο Μπολτ απόλαυσε τον ΛεΜπρόν!

Η πρεμιέρα των πρωταθλητών NBA, Μαϊάμι Χιτ, απέναντι στους Σέλτικς προσέλκυσε στο γήπεδό τους τον... Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος πάντως έδειξε συμπάθεια στη Βοστώνη! Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη.

Το φετινό ξεκίνημα της σεζόν στο NBA για το Μαϊάμι ήταν κάτι το ξεχωριστό, καθώς λίγο πριν μπουν στο παρκέ οι παίκτες του για την μάχη με τους Σέλτικς ( την οποία κέρδισαν με σκορ 120-107 ), παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

Πέρα όμως από την απονομή των χρυσών δαχτυλιδιών αλλά και την ύψωση του λαβάρου του πρωταθλητή στην οροφή της "American Airlines Arena", η βραδιά είχε ένα ακόμα εντυπωσιακό ντεσού που δεν είχε σχέση με την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ούτε καν με το μπάσκετ!

Ο Μπολτ απόλαυσε τον ΛεΜπρόν!

Αυτό ήταν ένας υψηλός προσκεκλημένος που βρέθηκε στην πρώτη σειρά στο παρκέ, με τον αθλητή-φαινόμενο του παγκόσμιου στίβου, Γιουσέιν Μπολτ, να παρακολουθεί την αναμέτρηση μαζί με έναν φίλο του.

Ο Μπολτ απόλαυσε τον ΛεΜπρόν!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100 και 200 μέτρα στους Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου ανέβασε μάλιστα και τρεις σχετικές φωτογραφίες στη σελίδα του στο Twitter, όπου άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως συμπαθεί την ομάδα των Σέλτικς.

Ο Μπολτ απόλαυσε τον ΛεΜπρόν!

"Δεν πήραμε τη νίκη αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι", έγραψε στη σελίδα του ο Μπολτ, ο οποίος στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό πως αποτελεί μεγάλο φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπολτ απόλαυσε τον ΛεΜπρόν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ