ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι συμφιλιώθηκε με τη μητέρα του

Ο Μπαλοτέλι συμφιλιώθηκε με τη μητέρα του

Η βιολογική μητέρα του Μάριο Μπαλοτέλι μετακόμισε στο Μάντσεστερ για να φτιάξει τη σχέση της με τον "Σούπερ Μάριο" και εκείνος φαίνεται έτοιμος να συμφιλιωθεί μαζί της. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υϊοθετήθηκε σε ηλικία μόλις δύο ετών, επειδή οι φυσικοί του γονείς (μετανάστες στην Ιταλία από τη Γκάνα) είχαν βρεθεί σε μεγάλη οικονομική δυσκολία.

Από τότε οι Ρόουζ και ο Τόμας (ο μητέρα και ο πατέρας του Ιταλού άσου αντίστοιχα) είχαν προσπαθήσει αρκετές φορές να τα ξαναβρούν με το γιο τους, χωρίς όμως επιτυχία, κυρίως επειδή ο ίδιος φοβόταν πως το ενδιαφέρον τους ήταν... οικονομικής φύσης.

Τώρα όμως φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά στο να αποκαταστήσει οριστικά τη σχέση του με τη βιολογική του μητέρα.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική "Sun', η 46χρονη μητέρα του Μπαλοτέλι έχει μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα σε προάστιο του Μάντσεστερ μαζί με την 13χρονη κόρη της, Άνχελ, με τον 21χρονο Ιταλό φορ να έχει βρεθεί αρκετές φορές στην περιοχή για να συνοδεύσει τη μητέρα του για ψώνια αλλά και για φαγητό.

"Η Ρόουζ είναι μία πολύ θρησκευόμενη γυναίκα, κάθε Κυριακή πηγαίνει στην εκκλησία και καθημερινά ξυπνάει για να πάει για δουλειά στην αγορά.

Το μοναδικό πράγμα που θέλει να ξαναφτιάξει είναι η σχέση της με το γιο της και τώρα φαίνεται πως οι προσευχές της εισακούστηκαν", τόνισε στην εφημερίδα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και πρόσθεσε:

"Το κάνει για την ίδια, δεν είναι θέμα χρημάτων. Το μόνο που θέλει είναι να γνωρίσει καλύτερα το γιο της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ