ΣΤΗΛΕΣ

"Ο Μπαλοτέλι νικάει τον Ρούνεϊ στο κρεβάτι"!

"Ο Μπαλοτέλι νικάει τον Ρούνεϊ στο κρεβάτι"!

Η "συνοδός" Τζένιφερ Τόμπσον συνέκρινε τους Μάριο Μπαλοτέλι και Γουέιν Ρούνεϊ στο... κρεβάτι, για να ψηφίσει χωρίς δεύτερη σκέψη τον "Σούπερ Μάριο". Διαβάστε τις ατάκες της.

Δεν έφτανε στον Μπαλοτέλι το "σταύρωμα" από τα αγγλικά ΜΜΕ για τα καμώματά του εντός γηπέδου (αποβολή με Άρσεναλ), ήρθε και η Τζένιφερ Τόμπσον για να προκαλέσει για μία ακόμα φορά ντόρο χρησιμοποιώντας το όνομά του.

Η διάσημη συνοδός πολυτελείας, η οποία συνέδεσε ερωτικά το όνομά της τόσο με τον Γουέιν Ρούνεϊ όσο και με τον Μάριο Μπαλοτέλι, παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική "Sun" όπου δεν δίστασε να βαθμολογήσει τις σεξουαλικές επιδόσεις του Ιταλού άσου.

"Ο Γούειν είναι ίσως καλύτερος παίκτης όμως έξω από το γήπεδο ο Μάριο τον νικάει. Έχει ένα φανταστικό σώμα και ξέρει ακριβώς πως να ικανοποιεί μία γυναίκα", δήλωσε χαρακτηριστικά η 23χρονη, και συμπλήρωσε:

"Σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10, θα τον βαθμολογούσα 9,5. Στην κρεβατοκάμαρα είναι διασκεδαστικός και λαμπερός.

Είναι τζέντλεμαν και φιλάει επίσης πολύ καλά..."

Σύμφωνα με την Τόμπσον, συναντήθηκε συνολικά πέντε φορές με τον Μπαλοτέλι και τις δύο εξ αυτών πέρασαν μαζί ολόκληρη νύχτα, ενώ ο νεαρός επιθετικός πήγε μία φορά σε πρωινή προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι μετά από ερωτική συνεύρεσή τους και με μόλις τρεις ώρες ύπνο.

"Ο Μπαλοτέλι νικάει τον Ρούνεϊ στο κρεβάτι"!

Η γυναίκα που "αναστάτωσε" τον Μάριο Μπαλοτέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ