ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μαντσίνι ζήτησε από τον Μπαλοτέλι να παντρευτεί!

Ο Μαντσίνι ζήτησε από τον Μπαλοτέλι να παντρευτεί!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τιμώρησε τον Μπαλοτέλι με πρόστιμο 250.000 λιρών για την επίσκεψή του σε στριπτιζάδικο ενώ του πρότεινε τη λύση του... γάμου για να βάλει σε τάξη τη ζωή του. Διαβάστε το story!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έφερε εκ νέου σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποκάλυψη της παρουσίας του σε στριπτιζάδικο παραμονές του αγώνα με τη Μπόλτον , και το γεγονός αυτό δεν πέρασε στο "ντούκου" από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μπορεί ο Ιταλός τεχνικός να χρησιμοποίησε κανονικά τον "Σούπερ Μάριο" στο ματς του Σαββάτου (έκανε μάλιστα το 2-0 απέναντι στους "γουόντερερς") θέλοντας να ξεκουράσει τους κουρασμένους διεθνείς Αγκουέρο και Ντζέκο, όμως στη συνέχεια ήταν αμείλικτος...

Και αυτό γιατί του επέβαλε πρόστιμο 250.000 λιρών για την άστατη εξωγηπεδική συμπεριφορά του , με τα χρήματα αυτά να ισοδυναμούν με μισθούς δύο εβδομάδων για τον παίκτη.

Επιπλέον, ο "Μάντσιο" συμβούλεψε τον Μπαλοτέλι να "φορέσει κουλούρα" ώστε να βγάλει από το μυαλό του κάποιες έγνοιες που του κάνουν κακό ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

"Ο γάμος μπορεί να είναι μία λύση. Τώρα είναι νέος αλλά όταν πάει 25 ή 26 ετών όλα θα είναι διαφορετικά. Όταν δεν έχεις μία ομαλή και ήρεμη ζωή, δεν μπορείς να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο Μαντσίνι και συνέχισε:

"Φαίνεται πως τα πάντα μπορεί να συμβούν σε εκείνον ανά πάσα στιγμή. Ο ευατός του είναι είναι ο χειρότερος εχθρός του και κατά 100% θα πρέπει να έχει μάθει τώρα.

Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις έξω μέχρι τις 2 το πρωί, όταν είναι τόσο κοντά ένα παιχνίδι.

Μερικές φορές νιώθω απογοητευμένος. Αυτά τα πράγματα θα συμβούν στην ηλικία του, αλλά μετά από 100 φορές, νομίζω ότι θα πρέπει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

Είμαι πολύ ευγενικός μαζί του αλλά, όπως όλοι οι παίκτες, ξέρει ότι πρέπει να έχει καλή συμπεριφορά για να είναι στην ομάδα.

Ήταν στον πάγκο 5-6 φορές στο ξεκίνημα της σεζόν επειδή η συμπεριφορά του δεν ήταν καλή. Νομίζω ότι είναι απλά ανώριμος, αλλά θα πρέπει το πληρώσει αυτό".

Τώρα, για το αν υπάρχει περίπτωση ο Μπαλοτέλι να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας θα πρέπει να ρωτήσει κανείς και τη Ραφαέλα Φίκο, τη σύντροφό του εδώ και έξι μήνες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ