ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κ. Ρονάλντο βρίζει Σουηδούς δημοσιογράφους!

Ο Κ. Ρονάλντο βρίζει Σουηδούς δημοσιογράφους!

O Κριστιάνο Ρονάλντο "έκλεψε την παράσταση" και στο τρίτο ημίχρονο του Σουηδία-Πορτογαλία, με τον CR7 να είναι αθυρόστομος on camera απέναντι σε Σουηδούς δημοσιογράφους. Δείτε το video!

Ο δεύτερος αγώνας μπαράζ μεταξύ της Σουηδίας και Πορτογαλίας μετατράπηκε σε μία ποδοσφαιρική ραψωδία του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 28χρονο σούπερ σταρ να πετυχαίνει χατ-τρικ (έφτασε τα 66 γκολ μέσα στο 2013 σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ που ήταν 63 γκολ μέσα σε ημερολογιακό έτος) και να οδηγεί τους Πορτογάλους στα τελικά του Μουντιάλ.

Μετά από μία τέτοια σπουδαία βραδιά, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να χαλαρώσει λιγάκι επιλέγοντας μία βραδινή έξοδο σε κλαμπ της Στοκχόλμης, με τους Σουηδούς δημοσιογράφους να μην τον αφήνουν πάντως σε ησυχία καθώς τον περίμεναν έξω από το κέντρο για να τραβήξουν πλάνα του!

Ο Κ. Ρονάλντο βρίζει Σουηδούς δημοσιογράφους!

Μία ακόμα παράσταση υψηλού επιπέδου προσέφερε στο Σουηδία-Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνοντας τα 66 γκολ από την αρχή της χρονιάς

Το γεγονός αυτό όμως εκνεύρισε τον παίκτη, με αποτέλεσμα να επιτεθεί φραστικά στους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: "Άντε γαμ@@@@@@! Μην με ακολουθείτε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ