ΣΤΗΛΕΣ

Ο απίστευτος γκολκίπερ-σκόρερ!

Ο απίστευτος γκολκίπερ-σκόρερ!

Απίστευτο φινάλε είχε αναμέτρηση στη Δανία, με τερματοφύλακα να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (video)!

O λόγος για την αναμέτρηση της Skjold Birkerod με την Frem Copenhagen για την 3η κατηγορία του πρωταθλήματος Δανίας, με τους φιλοξενούμενους να "τρελαίνουν" τους οπαδούς τους χάρη σε ένα γκολ βγαλμένο από... ταινία του Χόλιγουντ που σημείωσαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους, και έτσι η Φρεμ άρπαξε την τελευταία ευκαιρία που της δόθηκε από τα μαλλιά.

Σέντρα από αριστερά και ο προωθημένος γκολκίπερ της, Γιάκομπ Κόλερ, έζησε πιθανότατα την πιο έντονη στιγμή της ποδοσφαιρικής καριέρας του, σκοράροντας με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Το γκολ αυτό προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους οπαδούς της Frem, ενώ ο σκόρερ έκλεψε την παράσταση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Το έχετε αυτό σε video; Πρέπει να το έχω αυτό!"

Δείτε επίσης και το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε τερματοφύλακας από τα 60 μέτρα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ελβετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ