ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ρανιέρι έγινε... Πινόκιο στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Ρανιέρι έγινε... Πινόκιο στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε τρομέρα... κέφια μετά τη νέα νίκη της Λέστερ και προσπάθησε να πείσει τους δημοσιογράφους πως δεν γνώριζε το αποτέλεσμα στο Τότεναμ-Άρσεναλ. Όχι όμως για πολύ (video).

Το Σαββατόβραδο εξελίχτηκε ονειρεμένα για την πρωτοπόροΛέστερ καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Γουότφορντ στο "Vicarage Road" και αύξησε τη διαφορά της από την 2η Τότεναμ στους 5 βαθμούς και από την 3η Άρσεναλ στους 8, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία των δύο διωτριών της στο μεταξύ τους ντέρμπι λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι και οι παίκτες του πανηγύρισαν στο φινάλε του αγώνα με τις "σφίγγες" όμως στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε φρόντισε με μοναδικό τρόπο να "χαμηλώσει τον πήχη", δηλώνοντας πως δεν ήξερε πόσο ήρθε το Τότεναμ-Άρσεναλ (2-2) λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι της δικής του ομάδας.

"Ποιά ήταν η δική σας αντίδραση αλλά και των παικτών όταν είδατε το τελικό αποτέλεσμα στο ματς του White Hart Lane Τότεναμ-Άρσεναλ", ήταν η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Ρανιέρι, με τον Ιταλό τεχνικό να απαντάει αφοπλιστικά:

Ο Ρανιέρι έγινε... Πινόκιο στη συνέντευξη Τύπου!

"Όχι, δεν το ήξερα, ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου. Πιστέψτε με. Είχα εστιάσει στο ματς με τη Γουότφορντ, δεν ήξερα το αποτέλεσμα". Όταν δε ένας άλλος δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για το αποτέλεσμα, ο "Tinkerman" είπε χαμογελώντας: "Ήρθε 2-2; Ωραία, σας ευχαριστώ".

Το καλύτερο όμως το φύλαγε για το τέλος καθώς αμέσως μετά αποκάλυψε ουσιαστικά πως γνώριζε το αποτέλεσμα λέγοντας τη λέξη "Πινόκιο" και προσποιούμενος πως μεγάλωσε η μύτη του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ