ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: "Δεν κοιτάω ποιος είναι δεύτερος"

Ρανιέρι: "Δεν κοιτάω ποιος είναι δεύτερος"
Ρανιέρι Μαχρέζ

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει ποιος είναι πίσω από την Λέστερ, αλλά να κερδίζει η ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι.

Το "θαύμα" της Λέστερ συνεχίστηκε και το Σάββατο (5/3). Η ομάδα του Ρανιέρι νίκησε με 1-0 την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας στο "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ" και αποσπάστηκε πέντε πόντους από τη δεύτερη θέση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός τεχνικό δήλωσε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι η διαδικασία για τον πρωταθλητή θα έρθει αρκετά αργά.

"Ο τίτλος δεν είναι δικός μας. Πρέπει να παλέψουμε πολύ και να κάνουμε βήμα με βήμα πατώντας στο έδαφος. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

"Στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί. Λυπάμαι, αλλά ξέρουμε πως όλοι μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν, έτσι πάμε σιγά σιγά".

Σε ερώτηση για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται και ποια ομάδα φοβάται, είπε: "Δεν κοιτάω ποιος είναι πίσω μας. Το μόνο που κάνω είναι να ζητάω από τους παίκτες μου να παίζουν σαν να είναι τελικός. Επίσης δεν ξέρω πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε, ειδικότερα τώρα που πάμε για κάτι ξεχωριστό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ