ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ουέστμπρουκ... ζήλεψε τον Ντοσεβί

Ο Ουέστμπρουκ... ζήλεψε τον Ντοσεβί

Πριν δυο μήνες, ο Ματιέ Ντοσεβί έγινε viral, χάριν του video που πόσταρε με τον ίδιο να τραγουδά Οικονομόπουλο, ενώ οδηγούσε. Κάτι αντίστοιχο έκανε ο Russell Westbrook, ο οποίος ερμήνευσε... Taylor Swift (video).

Ο Ματιέ Ντοσεβί οδηγούσε μια ημέρα (την 21η του Μάρτη) προς το σπίτι του, από την προπόνηση του Ολυμπιακού και για να αποκτήσει ένα άλλο ενδιαφέρον μια συνηθισμένη διαδρομή, τραγούδησε Οικονομόπουλο, "ανεβάζοντας" στο Instagram το σχετικό video . Aυτή η στιγμή, έγινε viral, με τον παίκτη των "ερυθρολεύκων" να κάνει θραύση.

Σήμερα (23/5) ο Russell Westbrook επίσης, βρέθηκε σε... στιγμή αδυναμίας, ενώ οδηγούσε. Eκεί που βαριόταν, ξαφνικά άκουσε το "Bad Blood" της Taylor Swift από τα ηχεία του αυτοκινήτου του και... έζησε τη στιγμή. Όχι, δείτε τον. Παρεμπιπτόντως, τον -ας πούμε- απογείωσε και η νεαρή καλλιτέχνης -στο Twitter- και για να έχετε να συγκρίνετε, ξαναδείτε τον Ντοσεβί και αποφασίστε ποιος το έκανε καλύτερα!

BAD BLOOD!!!! @taylorswift .. Banger!!!!!

A video posted by Russell Westbrook (@russwest44) on

Sun, happiness and Νικος οικονομοπογλος! Ahah....nothing better than a good greek song, on my way back home, after training....#goodmood

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης matthieudossevi (@matthieudossevi) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ