ΣΤΗΛΕΣ

Ο Marquez δεν "μασάει" ούτε στα χιόνια!

Ο Marquez δεν "μασάει" ούτε στα χιόνια!

Ο Marc Marquez απέδειξε ότι του αρέσει να ζει στα όρια και με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών έκανε σούζες στην πίστα του σκι στο Κίτσμπουελ! (VIDEO)

Τις ικανότητες του Marc Marquez μέσα στην πίστα δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά αφού οι τρεις τίτλοι παγκόσμιου πρωταθλητή που έχει ήδη στα 23 του χρόνια μιλούν από μόνοι τους. Το άλλο που είναι γνωστό είναι η αγάπη του Ισπανού να φτάνει στα όρια του.

Με τη βοήθεια του Αυστριακού θρύλου στο ice speedway, Franky Zorn -ο οποίος έβαλε στην RC213V ειδικά καρφιά για ελαστικά- o τρεις φορές κάτοχος τίτλου MotoGP έγινε και ο πρώτος άνθρωπος που ανέβηκε το Κίτσμπουεελ με μοτοσυκλέτα MotoGP.

"Ήταν δύσκολο να κρατήσω τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, αλλά είμαι ακόμα νέος και είναι καλό να δοκιμάζω τρελά πράγματα! Το απολαύσαμε και είδαμε μετά από μερικά runs ότι μπορούμε να το κάνουμε. Η πίστα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Μπορούσα να κινηθώ άνετα και είχα ένα πολύ καλό feeling γενικά. Η πρόσφυση ήταν απίστευτη, ακόμα και για σούζα!" τόνισε για την εμπειρία που είχε.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ