ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μαλεζάνι αγόρασε το Κύπελλο UEFA που κατέκτησε

Ο Μαλεζάνι αγόρασε το Κύπελλο UEFA που κατέκτησε

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι αγόρασε το Κύπελλο UEFA που κατέκτησε με την Πάρμα, κατά τον πλειστηριασμό που διενεργήθηκε σε όλα τα τρόπαια της ιταλικής ομάδας.

Η περίοδος που εργάστηκε στην Πάρμα - από το 1998 έως το 2001 - ήταν η επιτυχημένη για τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αφού καθιέρωσε τους "παρμέντσι" στην τετράδα της Serie A και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA και του Κυπέλλου Ιταλίας την άνοιξη του 1999, ενώ λίγους μήνες αργότερα κέρδισε το ιταλικό Σούπερ Καπ.

Ωστόσο, ήρθαν δύσκολη καιροί και η Πάρμα κήρυξε πτώχευση, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Με τον αφανισμό της, κινδυνεύουν να χαθούν και οι αναμνήσεις του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αφού τα τρόπαια δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπληρωμή των οφειλών.

Ο Μαλεζάνι δεν μπορούσε να μείνει απαθής και αποφάσισε να αγοράσει το σπουδαιότερο τρόπαιο της καριέρας του: το Κύπελλο UEFA. Στον πλειστηριασμό που έλαβε χώρα, πλειοδότησε και πλέον, θα έχει την "κούπα" στο σπίτι του!

Θυμηθείτε τον τελικό της 12 Μαΐου του 1999, όταν η Πάρμα είχε νικήσει την Μαρσέιγ με 3-0, έχοντας στη σύνθεση της παίκτες όπως ο Μπουφόν, ο Κρέσπο και ο Βερόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ