ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κουαδράδο "τρέλανε" τον Μουρίνιο

Ο Κουαδράδο "τρέλανε" τον Μουρίνιο
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMA

Ο Χουάν Κουαδράδο έχασε μία σούπερ ευκαιρία για την Τσέλσι στο φινάλε του αγώνα με τη Στόουκ και έκανε τον Ζοζέ Μουρίνιο να δώσει ένα φοβερό σόου καθισμένος στον πάγκο της ομάδας του. Απολαύστε τον!

Το σκορ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του "Stamford Bridge" ήταν 2-1 υπέρ της Τσέλσι και κάπου εκεί παρουσιάστηκε μία χρυσή ευκαιρία στον Χουάν Κουαδράδο να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα των "μπλε".

Μάταια όμως περίμενε ο Ζοζέ Μουρίνιο και το κοινό των Λονδρέζων το πολυπόθητο γκολ για να τους απαλλάξει από το άγχος και την πίεση στο φινάλε. Ο Κολομβιανός άσος δέχτηκε πάσα-λουκούμι από τον Εντέν Αζάρ όμως αστόχησε να σκοράρει -αν και αμαρκάριστος- από το ύψος της μικρής περιοχής!

Το πρώτο του σουτ με το αριστερό αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον Μπέγκοβιτς ενώ ο Κουαδράδο επιχείρησε και δεύτερο σουτ με το δεξί, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας εκ νέου, για να δει όμως τον γκολκίπερ των "πότερς" να μπλοκάρει αυτή τη φορά τη μπάλα.

Πέρα όμως και από τη μεγάλη ευκαιρία του Κουαδράδο το γεγονός που έκλεψε την παράσταση στο φινάλε ήταν η αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον "special one" να δείχνει με μοναδικό τρόπο στον πάγκο την έκπληξή του για το πώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα από την προσπάθεια του παίκτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ