ΣΤΗΛΕΣ

Ο ήρωας της Τότεναμ στη φιέστα της... Άρσεναλ!

Ο ήρωας της Τότεναμ στη φιέστα της... Άρσεναλ!

Ο Χάρι Κέιν χάρισε στην Τότεναμ τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι όμως 10 χρόνια νωρίτερα πανηγύριζε το αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι "κανονιέρηδες" (φωτογραφίες).

Στο πρώτο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου που πήρε μέρος ο Χάρι Κέιν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς με τα δύο γκολ του (21ο και 22ο αντίστοιχα μέσα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις) υπέγραψε την ανατροπή για την Τότεναμ και την επικράτησή της με 2-1 επί της Άρσεναλ .

Αυτά τα δύο γκολ αλλά και η συνολική παρουσία του εδώ και μήνες έχουν κάνει τον 21χρονο Άγγλο φορ να είναι ο αγαπημένος παίκτης των φίλων των "σπιρουνιών" όμως σε αυτό το σημείο ήρθε μία φωτογραφία που απειλεί να "δηλητηριάσει" αυτή τη σχέση στοργής.

Ο ήρωας της Τότεναμ στη φιέστα της... Άρσεναλ!
© TWITTER

Σε αυτήν ο Κέιν απεικονίζεται σε ηλικία 11 ετών να φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ (έχει μάλιστα βαμμένο μαλλί που παραπέμπει σε Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ) και να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα που πήραν αήττητοι το 2004 οι "κανονιέρηδες", ενώ είναι η δεύτερη φωτογραφία στην οποία εντοπίζεται να φοράει τη φανέλα της συμπολίτισσας στην παιδική του ηλικία.

Ο ήρωας της Τότεναμ στη φιέστα της... Άρσεναλ!
© STEVE LAWRENCE

Η πρώτη επίμαχη φώτο έχει δει εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας και σε αυτήν μπορεί να τον δει κανείς στην ομάδα junior της Άρσεναλ σε ηλικία 8 ετών, με τον Χάρι Κέιν να ισχυρίζεται πάντως ότι η αγάπη του για την Τότεναμ είναι αδιαμφισβήτητη.

"Ήμουν τότε 8 ετών. Ήμουν στην Άρσεναλ για έναν χρόνο και ως παιδί ήθελα μόνο να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι στην Τότεναμ από τα 11 μου χρόνια και πάντα αγαπούσα αυτό το σύλλογο.

Ο ήρωας της Τότεναμ στη φιέστα της... Άρσεναλ!
© MICHAEL ZEMANEK / BPI

Είμαι 10 χρόνια εδώ και ελπίζω να μείνω άλλα τόσα", είχε δηλώσει ο Άγγλος επιθετικός μετά την αποκάλυψη της πρώτης φωτογραφίας με το παρελθόν του ως "κανονιέρης"...

Διαβάστε για το πώς ο Χάρι Κέιν έκανε ρεζίλι τον δημοσιογράφο και φαν της Άρσεναλ, Πιρς Μόργκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ