ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ακινφένβα "απειλεί" τον Ντιέγκο Κόστα!

Ο Ακινφένβα "απειλεί" τον Ντιέγκο Κόστα!

Ο Αντεμπαγιό Ακινφένβα είδε τον καυγά του Ντιέγκο Κόστα με τον αγαπημένο του παίκτη, Στίβεν Τζέραρντ, και έσπευσε να στείλει προειδοποιητικό μήνυμα προς τον επιθετικό της Τσέλσι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Αντεμπαγιό Ακινφένβα έχει γίνει γνωστός στο αγγλικό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο για τα (αρκετά) παραπανίσια κιλά του, όμως αδυναμία δεν έχει μόνο στο καλό φαγηγό αλλά και στον... Στίβεν Τζέραρντ, με τον οποίο ήθελε μάλιστα να ανταλλάξει φανέλες στο φετινό ματς της Γουίμπλεντον με τη Λίβερπουλ.

Έτσι, όταν είδε τον αρχηγό της Λίβερπουλ να έχει μία αψιμαχία με τον Ντιέγκο Κόστα στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του League Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ δεν άντεξε και έστειλε μήνυμα μέσω Instagram στον άσο της Τσέλσι.

"Πρόσεχε Ντιέγκο Κόστα. Ο Ακινφέβα θα έρθει να σε βρει. Αν πεις το παραμικρό για τον Στίβεν Τζέραρντ θα έχουμε πρόβλημα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ακινφένβα, συνοδεύοντας το μήνυμά του με ένα κολάζ φωτογραφιών από τον αγώνα αλλά και φροντίζοντας να προσθέσει κάποια χαμογελαστά εικονίδια για να ξεκαθαρίσει ότι αστειεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ