ΣΤΗΛΕΣ

Νέο αφεντικό του Playboy θέλει να γίνει ο Ρονάλντο

Νέο αφεντικό του Playboy θέλει να γίνει ο Ρονάλντο
© FABRICE COFFRINI/AFP/GETTY IMAGES

Κοντά στη συμφωνία για να κάνει δικές του τις μετοχές του περιοδικού Playboy στη Βραζιλία, βρίσκεται ο Ρονάλντο. Το "φαινόμενο" βλέπει τη κίνηση αυτή, ως μια πολύ καλή επιχειρηματική ευκαιρία, η οποία θα του προσφέρει χρήματα αλλά και... ευχαρίστηση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έκανε όλο το κόσμο να παραμιλάει με τις επιθετικές του αρετές, Ρονάλντο, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τα ευρωπαϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, πλέον στα 35 χρόνια θέλει να ασχοληθεί με έναν άλλο τρόπο ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, πηγές από τη Βραζιλία, αναφέρουν ότι το "φαινόμενο" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να γίνει το νέο αφεντικό του περιοδικού Playboy στη χώρα του καφέ. Ο Ρονάλντο επιθυμεί να αγοράσει τις μετοχές του περιοδικού και να ασχοληθεί με την ερωτική βιομηχανία.

Ο Ρονάλντο ήδη έχει στην κατοχή του μια διαφημιστική εταιρία, η οποία έχει τα δικαιώματα πολλών μεγάλων αθλητών της Βραζιλίας, συμπεριλαμβανομένου και του Νεϊμάρ. Έτσι το να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτόν.

Νέο αφεντικό του Playboy θέλει να γίνει ο Ρονάλντο
© AKM-GSI / SPLASH NEWS

Το περιοδικό Playboy στη Βραζιλία, είναι το 3ο δημοφιλέστερο σε πωλήσεις, με πάνω από 250.000 αντίτυπα το μήνα. Ωστόσο, υπάρχει αισθητή μείωση σε σχέση με τη δεκαετία του 1990, όπου οι πωλήσεις του έφταναν το 1.000.000.

Οι κοντινοί συνεργάτες του Ρονάλντο πάντως πιστεύουν πως αν τελικά γίνει αυτός το νέο αφεντικό, θα καταφέρει το περιοδικό να φτάσει στα προηγούμενα επίπεδα, μιας και έχει το "άγγιγμα του μύδα".

Ο Βραζιλιάνος, έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων, μια αλυσίδα γυμναστηρίων, ένα αθλητικό κέντρο, ένα εξαώροφο κτήριο όπου στεγάζεται το πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς και ένα νυχτερινό κλαμπ, ένα από τα πιο διάσημα στο Ρίο, ονόματι "Λεμπλόν".

Κι αν αυτά δεν σας ήταν αρκετά, το "φαινόμενο" έχει στην κατοχή του ακόμα, μεγάλη ακίνητη περιουσία, με σπίτια σε Ρίο, Σάο Πάολο, Παρίσι και Μαδρίτη, ενώ και ένα ιδιωτικό νησί κοντά στο Ρίο.

Βέβαια, ο Ρονάλντο δεν θα είναι ο πρώτος Βραζιλιάνος που θα ασχοληθεί με την ερωτική βιομηχανία μετά το ποδόσφαιρο. Πρώτος ήταν ο Πελέ ο οποίος ήταν το βασικό πρόσωπο μιας καμπάνιας για τα προβλήματα στύσης, διαφημίζοντας μάλιστα βιάγκρα, ενώ πρόσφατα ο Ροναλντίνιο λάνσαρε καινούργια προφυλακτικά με την... υπογραφή του!:

Νέο αφεντικό του Playboy θέλει να γίνει ο Ρονάλντο
© RONALDINHO/FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ