ΣΤΗΛΕΣ

Μπλουζάκι κατά Πλατινί-Μπλάτερ από Μαραντόνα

Μπλουζάκι κατά Πλατινί-Μπλάτερ από Μαραντόνα

Οι Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί τιμωρήθηκαν με 8 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και ο Ντιέγκο Μαραντόνα παίρνει τώρα την εκδίκησή του. Δείτε το μπλουζάκι που φόρεσε για... χάρη τους!

Ο Ντιέγκο Μπλάτερ έχει ανοίξει μέτωπο κατά της FIFA εδώ και δύο δεκαετίες και η εποχή αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη για τον "Πίμπε Ντ'Όρο", με τους μεγάλους του αντιπάλους Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί να έχουν τιμωρηθεί με οκτώ χρόνια αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα μετά από το σκάνδαλο για παράνομη μεταξύ τους συνδιαλλαγή.

Ο Μαραντόνα βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να "καρφώσει" τους πρώην προέδρους των FIFA και UEFA με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο: φορώντας μπλουζάκι στο οποίο υπάρχει μία εικόνα με την ένωση των προσώπων του Πλατινί και του Μπλάτερ και από κάτω τη φράση "Two Thieves" ("Οι δύο κλέφτες").

Μπλουζάκι κατά Πλατινί-Μπλάτερ από Μαραντόνα

Μαραντόνα και Πλατινί ήταν αντίπαλοι στη Serie A φορώντας τις φανέλες των Νάπολι και Γιουβέντους αντίστοιχα. Τώρα η κόντρα τους έχει μεταφερθεί και εκτός γηπέδου

Τη φωτογραφία του Μαραντόνα την τράβηξε ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Αρκούτσι που βρέθηκε στο Ντουμπάι και την ανέβασε στο Instagram, ενώ φιλοξενεί και την εξής ατάκα του Αργεντίνου: "Σας τα έλεγα μπροστά σας εδώ και 25 χρόνια".

"Esto es lo que les dije en la cara hace 25 años". Maradona, desde Dubai.

A photo posted by Daniel Arcucci (@daniarcucci) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ