ΣΤΗΛΕΣ

Μπήκαν μέσα οι οπαδοί της Μπλάκμπερν!

Μπήκαν μέσα οι οπαδοί της Μπλάκμπερν!
Κάλντγουελ Μπόις Αλκαράζ

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να αντιδράσει μερίδα των οπαδών της Μπλάκμπερν μετά την ήττα από τη Γουίγκαν, η οποία σήμανε και τον υποβιβασμό της ομάδας τους (video).

Θλιβερές σκηνές έλαβαν χθες χώρα στο "Ίγουντ Παρκ", όπου η Μπλάκμπερ υποδεχόταν τη Γουίγκαν στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ήταν καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, αλλά τα "ρόδα" για μία ακόμη φορά στάθηκαν κατώτερα των προσδοκιών.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Γουίγκαν ήταν καλύτερη, ενώ ακόμα και όταν πιέστηκε κατάφερε να μη δεχτεί γκολ. Συν τοις άλλοις, στο 87' με κεφαλιά του Αντολίν Αλκαράζ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, σώθηκε και μαθηματικά, ενώ καταδίκασε ταυτοχρόνως την Μπλάκμπερν σε υποβιβασμό.

Οι φίλαθλοι της τελευταίας, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είχαν πολλές εντάσεις με τον Στιβ Κιν, δεν άντεξαν να βλέπουν την ομάδα τους σε αυτή την κατάσταση και ξέσπασαν. Είχαν ήδη δώσει κάποια μηνύματα από την ανάπαυλα, όταν ένας υποστηρικτής των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πέταξε το εισιτήριο διαρκείας του στον Κιν, τον προπονητή της ομάδας.

Η συνέχεια δόθηκε με έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, οι οποίες κατά κύριο λόγο είχαν ως αποδέκτες τους νέους διοικούντες της ομάδας Βένκις, τους οποίους καλούσαν να φύγουν από την ομάδα ενάμιση χρόνο μετά την αγοράς της.

Η ένταση ολοένα και κλιμακωνόταν και τελικά με το σφύριγμα της λήξης μερίδα οπαδών επιχείρησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο. Οι σεκιούριτι κράτησαν τους περισσότερους, αλλά κάποιοι εξ αυτών κατάφεραν να μπουν, χωρίς πάντως να υπάρξουν παρατράγουδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ