ΣΤΗΛΕΣ

Μπαλοτέλι νο2! Ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει τη φανέλα του

Μπαλοτέλι νο2! Ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει τη φανέλα του

Ο Τάμι Άμπραχαμ... μιμήθηκε κατά λάθος τον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού κι αυτός δυσκολεύτηκε με ένα ρούχο, μετά από φιλική αναμέτρηση της Σουόνσι στις ΗΠΑ (video).

Η Σουόνσι αντιμετώπισε τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας και το τελικό 2-2 συνοδεύτηκε με ανταλλαγή εμφανίσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ή περίπου έτσι...

Ένας εξ αυτών, ο Τάμι Άμπραχαμ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπρίστολ Σίτι, δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει τη φανέλα του για να την προσφέρει στον αντίπαλο με τον οποίο είχε συμφωνήσει την ανταλλαγή.

Ο 19χρονος Άγγλος επιθετικός προσπάθησε και ξαναπροσπάθησε, αλλά η φανέλα ήταν αρκετά στενή με συνέπεια να κολλήσει στο σώμα του και να μην μπορεί να βγει!

Η Σουόνσι δεν χαρίστηκε στον ποδοσφαιριστή της και δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο μέσω twitter, με συνέπεια να γίνει viral.

Βέβαια, αναπόφευκτα έρχονται στο μυαλό οι επικές στιγμές του πρώτου διδάξα σε τέτοιες περιπτώσεις, Μάριο Μπαλοτέλι, και το στιγμιότυπο στο οποίο δεν μπορούσε να βάλει την προπονητική "σαλιάρα" του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ