ΣΤΗΛΕΣ

Μετά τον Ίμπρα, ο Φερνάντο Αλόνσο!

Μετά τον Ίμπρα, ο Φερνάντο Αλόνσο!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν ήταν η τελευταία ηχηρή μεταγραφή της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ετοιμάζονται να φορέσουν τη φανέλα της οι... Φερνάντο Αλόνσο, Dr House και Ψαλιδοχέρης (photos)!

Την ώρα που οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν σκαρφαλώσει σε σύννεφα ευτυχίας μετά από τις σούπερ μεταγραφές της ομάδας τους στο καλοκαιρινό παζάρι (Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα από Μίλαν, Λαβέτσι από Νάπολι, Βεράτι από Πεσκάρα) και δεν λένε να... κατέβουν, οι αντίπαλοι των Παριζιάνων έχουν αρχίσει να ξεσαλώνουν.

Αφορμή για το "ξέσπασμά" τους ενάντια στους πρωτευουσιάνους είναι τα τρομερά ποσά που έχουν δαπανηθεί για μεταγραφές (θεωρήθηκαν ακόμα και "κοινωνική πρόκληση εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης" από επιφανείς Γάλλους πολιτικούς ), με τους πλέον ευρηματικούς από αυτούς να βρίσκουν την ευκαιριά για... διακωμώδηση της κατάστασης.

Η "πλάκα" αυτή έγινε μέσα από αρκετές "πειραγμένες" φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο (προϊόντα φωτομοντάζ) και οι οποίες απεικονίζουν αρκετά διάσημα πρόσωπα, είτε στην πραγματικότητα είτε στη μεγάλη οθόνη, να έχουν φορέσει τη φανέλα της Παρί έναντι αδράς αμοιβής.

Μεταξύ αυτών ο πιλότος της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο (γιατί πάντα χρειάζεται ένας γρήγορος οδηγός στο πούλμαν του συλλόγου!), το διάσημο μοντέλο Μπελέν Ροντριγκές, αλλά και οι διάσημοι ρόλοι του Dr House (Χιου Λόρι) και του Ψαλιδοχέρη (Τζόνι Ντεπ).

Ιδού οι πιο ενδεικτικές "μεταγραφές" της Παρί:

Μετά τον Ίμπρα, ο Φερνάντο Αλόνσο!

"Έρχεται ο νέος οδηγός του πούλμαν. Κλείνει η μεταγραφή στα 85 εκατομμύρια ευρώ", είναι η λεζάντα που ακολουθεί τη φωτογραφία του Φερνάντο Αλόνσο, με τον ίδιο να δηλώνει: "Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω"

Μετά τον Ίμπρα, ο Φερνάντο Αλόνσο!

"Απέκτησε με 35 εκατομμύρια ευρώ τον νέο κοινωνικό λειτουργό", είναι ο τίτλος για τον πασίγνωστο τηλεοπτικό ήρωα "Dr House"

Μετά τον Ίμπρα, ο Φερνάντο Αλόνσο!

"Το τελευταίο απόκτημα είναι η μασέρ έναντι 100.000.000 ευρώ", τα λόγια που συνοδεύουν την φωτογραφία της Μπελέν Ροντριγκές (μοντέλο) με τη φανέλα της Παρί

Μετά τον Ίμπρα, ο Φερνάντο Αλόνσο!

"35 εκατομμύρια ευρώ για τον νέο μας κηπουρό", είναι η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του κινηματογραφικού "Ψαλιδοχέρη" με τη φανέλα της Παρί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ