ΣΤΗΛΕΣ

Με φανέλα Ρούνι μέσα στους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Με φανέλα Ρούνι μέσα στους οπαδούς της Λίβερπουλ!
© MERCURY PRESS AGENCY LTD.

Τί γίνεται αν φορέσεις φανέλα της ManUtd και καθίσεις σε εξέδρα γεμάτη από οπαδούς της Λίβερπουλ; Κατάλληλος για να απαντήσει ένας Μαλαισιανός φίλος των "κόκκινων διαβόλων" που θέλησε να παίξει με τη φωτιά!

To απίστευτο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια προπόνησης της Λίβερπουλ στην Κουάλα Λουμπούρ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Κένι Νταλγκλίς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με μεικτή ομάδα από τη Μαλαισία (2ο φιλικό για τους "κόκκινους" στην Ασία).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ένας φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος, έχοντας μάλλον άγνοια κινδύνου, πήγε και κάθισε "καμαρωτός" στις εξέδρες του "Bukit Jalil National Stadium" μαζί με τους πολυάριθμους Liverpoolians, φορώντας κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ με το όνομα του Γουέιν Ρούνι στην πλάτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν περιορίστηκε μόνο εκεί αλλά άρχισε να επιδεικνύει τη φανέλα του, ώστε να βεβαιωθεί ότι όλοι όσοι ήταν γύρω του θα τον έβλεπαν, ενώ κάποιος από τους φίλους της Λίβερπουλ ισχυρίστηκε ότι τον άκουσε να φωνάζει "Πρωταθλητής"!

Η συνέχεια ήταν -κάτι που αναμενόταν άλλωστε- άκρως εκρηκτική, με τους φίλους της Λίβερπουλ να τον γιουχάρουν και να του ζητούν επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη "φανέλα του εχθρού" από πάνω του.

"Buka! Buka!" ("Bγάλε την"!), ήταν το σύνθημα που φώναζαν εν χορώ, με το Μαλαισιανό φίλο της Γιουνάιτεντ να μην έχει άλλη επιλογή ύστερα από την άγρια κατακραυγή και να μένει τελικά χωρίς φανέλα ικανοποιώντας τη λαϊκή απαίτηση!

Αρνήθηκε πάντως να φορέσει φανέλα της Λίβερπουλ για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της προπόνησης, και μετά από λίγα λεπτά που αποχώρησε από τις εξέδρες επέστρεψε έχοντας φορέσει μία κίτρινη φανέλα της Εθνικής Μαλαισίας.

Δείτε το απίστευτο βίντεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ