ΣΤΗΛΕΣ

Μασκοφόροι έδιωξαν παίκτη από ομάδα!

Μασκοφόροι έδιωξαν παίκτη από ομάδα!

Πέντε άγνωστοι με μάσκες εισέβαλαν σε οικία παίκτη του Μαγδεμβούργου και τον απείλησαν να παίξει καλύτερα αλλιώς... Το αποτέλεσμα ήταν να το σκάσει από την πόλη! Διαβάστε το story!

Η ομάδα του Μαγδεμβούργου που αγωνίζεται στον βόρειο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας της Γερμανίας (Northern regional league) δεν πρέπει να έχει και τα "καλύτερα παιδιά" όσον αφορά στους οπαδούς της.

Από που προκύπτει αυτό; Όπως αποκάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ, πέντε άνδρες που φορούσαν μάσκες διέρηξαν την περασμένη Παρασκευή το σπίτι του μέσου της ομάδας, Ντάνιελ Μπάουερ, και του έδωσαν να καταλάβει πως θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του στα επόμενα ματς αν δεν θέλει να τον... ξαναεπισκεφτουν!

"Ήταν μία προφορική απειλή αλλά κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από την πόλη. Μου είπαν "αυτό είναι μία απλή προειδοποίηση. Αν δεν αλλάξει κάτι στο επόμενο ματς με τη Χάλε, θα επιστρέψουμε"!, δήλωσε ο σοκαρισμένος παίκτης.

Το Μαγδεμβούργο ήρθε ισόπαλο δύο ημέρες αργότερα με τη Χάλε, αποτέλεσμα που το άφησε στην 16η θέση, όμως οι οπαδοί δύσκολα θα είχαν παράπονα από την απόδοση του Μπάουερ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έκανε ποτέ την εμφάνισή του στο χορτάρι.

Όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Χένρι Χένινγκ, ο πελάτης του εγκατέλειψε την πόλη παίρνοντας μαζί του και την κοπέλα του (!), δεν θα συμμετάσχει ούτε στν αποψινό αγώνα Κυπέλλου με την Ουνιόν Σάντερσντορφ και δεν προβλέπεται να γυρίσει στο Μαγδεμβούργο στο προσεχές μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ