ΣΤΗΛΕΣ

Mannequin Challenge: Η νέα τρέλα στον αθλητισμό και όχι μόνο

Mannequin Challenge: Η νέα τρέλα στον αθλητισμό και όχι μόνο

Η νέα μόδα που έρχεται από τις ΗΠΑ ονομάζεται Mannequin Challenge και θέλει τους πρωταγωνιστές να γίνονται στιγμιαία... αγάλματα. Δείτε τα καλύτερα βίντεο από ομάδες.

Κάποτε είχαμε το Ice Bucket Challenge και μετά από πολλές τρελές, επικίνδυνες ή ακατανόητες προκλήσεις, φτάσαμε στο Mannequin Challenge στο οποίο συμμετείχε προσφάτως η Ντόρτμουντ και πολλές ομάδες του NBA και του NFL.

Πρόκειται για τη νέα μόδα που θέλει μία ομάδα ανθρώπων να παραμένει τελείως ακίνητη κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας και έναν άνθρωπο να απαθανατίζει τη σκηνή.

Θυμίζει το παιδικό παιχνίδι "αγαλματάκια ακίνητα" και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και συγκεκριμένα στα αμερικανικά γυμνάσια, μέχρι -αναπόφευκτα- να φτάσει εδώ.

Η Ντόρτμουντ γύρισε το δικό της Mannequin Challenge στο γυμναστήριο, ενώ για παράδειγμα οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούντμπο το έκαναν στο αεροπλάνο. Ο Στεφ Κάρι και η παρέα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέλεξαν ένα μπαρ, ενώ οι Ντάλας Κάουμποις το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο αφού γύρισαν τη... σκηνή εν ώρα πτήσης.

Γι' αυτό, εξάλλου, τα στελέχη της ομάδας απέτυχαν παταγωδώς στη δική τους προσπάθεια να μείνουν ακίνητοι, αφού το αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος!

Ιδού μερικά από τα αθλητικά Mannequin Challenge που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο:

Ντόρτμουντ

Μιλγουόκι Μπακς

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Νιου Γιορκ Τζάιαντς

Ντάλας Κάουμποις

Ντάλας Κάουμποις (στελέχη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ