ΣΤΗΛΕΣ

Λιλιπούτεια φίλαθλος της Man.Utd ξεσπά όταν της φοράνε μπλε στολή!

Λιλιπούτεια φίλαθλος της Man.Utd ξεσπά όταν της φοράνε μπλε στολή!

Δείτε μια μικρή φίλαθλο της Man.Utd να ξεσπά σε κλάματα γιατί η παραδοσιακή μπλε ενδυμασία του σχολείου της, της θυμίζει την Μάντσεστερ Σίτι! Η επική άμεση αντίδραση της Γιουνάιτεντ. (video)

Η Λίλι Ράε Ντόιλ αναγκάστηκε να αγοράσει την παραδοσιακή μπλε ενδυμασία για το σχολείο της και οι προφανείς παραπομπές στη Μάντσεστερ Σίτι την ανάγκασαν να ξεσπάσει σε κλάματα, όντας συνηθισμένη από μικρή στα κόκκινα χρώματα της Γιουνάιτεντ με τη διοίκηση της τελευταίας, να απαντά με ένα τρόπο καταπληκτικό.

"Δεν θέλω τα μπλε, θέλω να τα βγάλω.", είπε η Λίλι Ράε Ντόιλ, ηλικίας μόλις τριών ετών στη μητέρα της.

"Ήξερα ότι δεν επρόκειτο να είναι ευτυχισμένη. Αγαπά μόνο τη Γιουνάιτεντ και αγαπά τα πάντα που έχουν σχέση με την ομάδα. Είναι πάντα Γιουνάιτεντ , Γιουνάιτεντ , Γιουνάιτεντ.

Πήγαμε για να αγοράσει την ενδυμασία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ήταν ένας εφιάλτης, δεν ξέρω πώς θα τα πάμε με την πρώτη μέρα της στο σχολείο, επειδή δεν αλλάζει το μυαλό της. Δεν νομίζω ότι θα της είναι εύκολο.

Είναι δύσκολο να βλέπω το κοριτσάκι μου αναστατωμένο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα συνηθίσει τη νέα στολή. Είναι τόσο παθιασμένη με την Γιουνάιτεντ.

Οι περισσότεροι από την οικογένειά μου είναι οπαδοί της Σίτι, εκτός από εμένα και την αδελφή μου, που είμαστε Γιουνάιτεντ. Έχουν δει το βίντεο και όλοι πιστεύουν ότι είναι πολύ διασκεδαστικό."

Και αφού παρά την προσπάθεια των γονιών της να την πείσουν, η μικρή Λίλι δεν αλλάζει γνώμη, επενέβη η ίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

"Λιλι, μπορείς να φοράς τα μπλε ακόμη και να είσαι κόκκινη (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Θα σου στείλουμε την τρίτη εμφάνιση και θα θέλαμε να σε καλέσουμε να δεις ένα παιχνίδι. Να σε δούμε σύντομα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ