ΣΤΗΛΕΣ

Ξέσπασε σε κλάματα μόλις δέχθηκε γκολ η Σίτι!

Ξέσπασε σε κλάματα μόλις δέχθηκε γκολ η Σίτι!

Το στιγμιότυπο της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το ξέσπασμα οπαδού της Μάντσεστερ Σίτι σε λυγμούς μόλις η ομάδα του δέχθηκε γκολ με τη Σουόνσι (video)

Η κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την 28η αγωνιστική βρήκε και πάλι εκεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα της συντοπίτισσας Σίτι από την Σουόνσι ( δείτε το αφιέρωμα για τις φτωχές φετινές επιδόσεις των "πολιτών" μακρυά από το σπίτι τους).

Και μπορεί ακόμα τίποτα να μην έχει κριθεί για τον τίτλο καθώς απομένουν 10 αγωνιστικές στο νησί ωστόσο ένα φίλαθλος της Σίτι δεν άντεξε μάλλον στην ιδέα ότι η ομάδα του μπορεί να μείνει χωρίς πρωτάθλημα από το 1968.

Γι' αυτό και μόλις έγραψε στο 83' ο Λουκ Μουρ το 1-0 για την Σουόνσι- και παρόλο που το παιχνίδι είχε ακόμα χρόνο για να ολοκληρωθεί- ξέσπασε σε λυγμούς.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός και κάνει το γύρο στο νησί- και όχι μόνο- μέσω του διαδικτύου. Στα διάφορα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο αρκετοί βρήκαν την ευκαιρία να τον κοροϊδέψουν ψάχνοντας την αιτία που ξέσπασε σε κλάματα ενώ το ματς δεν είχε κριθεί.

"Έχασε το στοίχημα", γράφει ένας φίλαθλος, ενώ ένας άλλος- προφανώς της Γιουνάιτεντ- υπογράμμισε: "Κατάλαβε ότι χάθηκε το πρωτάθλημα. Μια φορά να περάσει μπροστά η Utd, δεν το χάνει μετά!".

Οι περισσότεροι όμως συμφώνησαν για το πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο το οποίο μπορεί να προκαλέσει έντονα και ποικίλα συναισθήματα σε όσους το παρακολουθούν όπως χαρά, λύπη, έκσταση, απόγνωση...

" Ένας φίλαθλος της Σίτι κλαίει, ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει τίποτα;", υπογραμμίζει ένας άλλος και θα συμφωνήσουμε μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ