ΣΤΗΛΕΣ

Κορόιδεψαν τον τερματοφύλακα της Πρέστον

Κορόιδεψαν τον τερματοφύλακα της Πρέστον

Οι Μάρκος Ρόχο και Ντάλεϊ Μπλιντ γέλασαν συνωμοτικά με τον τερματοφύλακα της Πρέστον, επειδή αυτός έδειξε υπερβολικό πάθος πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο (VIDEO).

Πάλεψε για τα καλά η Πρέστον τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για 60 λεπτά ζούσε το όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου αντίπαλος θα ήταν η Άρσεναλ.

Οι Ερέρα, Φελαϊνί και Ρούνεϊ είχαν αντίθετη άποψη και διαμόρφωσαν το 1-3 για τους "κόκκινους διαβόλους", που συνεχίζουν στον θεσμό, διεκδικώντας το μοναδικό τρόπαιο που ρεαλιστικά μπορούν να κατακτήσουν την φετινή σεζόν.

Πριν την σέντρα του αγώνα και ενώ οι δυο ομάδες περίμεναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ο γκολκίπερ της Πρέστον, Θόρστεν Στάκμαν, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, θέλοντας να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Μάρκο Ρόχο και Ντάλεϊ Μπλιντ, που γέλασαν συνωμοτικά μεταξύ τους, θέλοντας να κοροϊδέψουν τον αντίπαλό τους. Ποιος γελάει με ποιον βέβαια στην πραγματικότητα, είναι μια άλλη συζήτηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ