ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτός" Λεβαντόβσκι και στο σπίτι του!

"Καυτός" Λεβαντόβσκι και στο σπίτι του!

Αφού σκόραρε 15 γκολ στα έξι τελευταία ματς που αγωνίστηκε, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρήκε επιτέλους χρόνο και για τη σύντροφό του, αφήνοντας μάλιστα ένα "πονηρό" μήνυμα στο Instagram!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσκσκι δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά στον τίτλο του πιο φορμαρισμένου στράικερ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με τον 27χρονο άσο να έχει στείλει 15 φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια που έχει λάβει μέρος με τη φανέλα της Μπάγερν και της εθνικής Πολωνίας.

Το γεγονός ότι έπαιζε συνέχεια το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει αρκετά πίσω την ιδιωτική του ζωή όμως όλα αυτά μέχρι το... βράδυ της Δευτέρας, με τον Πολωνό να ανεβάζει φωτογραφία του στο Ιnstagram όπου απεικονίζεται μαζί με την σύζυγό του Άννα Σταχούρσκα και να κάνει το εξής σχόλιο: "Επιτέλους έχουμε χρόνο για... αγάπη".

Δεν είναι πάντως μόνο η σύζυγός του που δίνει αρκετή προσοχή στον Λεβαντόβσκι αλλά και οι κάτοικοι της μικρής πολωνικής πόλης Λέζνο που σχημάτισαν το προσωνύμιό του ("Λέβι") και τράβηξαν από... αέρα τη σχετική φωτογραφία.

Leszno - thank u! #home #mypeople #rl9 #rl9fans

A photo posted by Robert Lewandowski (@_rl9) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ