ΣΤΗΛΕΣ

Καρατιά και μπουνιές Ουζμπέκων σε Νοτιοκορεάτες

Καρατιά και μπουνιές Ουζμπέκων σε Νοτιοκορεάτες

Δυο θλιβερά σκηνικά με πρωταγωνιστές παίκτες της U-22 του Ουζμπεκιστάν σε αγώνα με τη Νότια Κορέα. Το πρώτο ήταν μια καρατιά σε μαρκάρισμα και το δεύτερο... τρεις μπουνιές ως απάντηση σε τάκλιν (VIDEO).

Υποτίθεται ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Στην πραγματικότητα όμως ειδικεύονται στο... βρώμικο ξύλο. Δεν ξέρουμε τι άνθρωπος είναι ο προπονητής U-22 του Ουζμπεκιστάν, αλλά θα είναι έγκλημα αν αφήσει ατιμώρητη την συμπεριφορά των παικτών του στον αγώνα με τη Νότια Κορέα και θα έχει ευθύνη για όσα θλιβερά συνέβησαν.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του King's Cup στην Ταϊλάνδη και η κλισέ ατάκα "το γήπεδο μετατράπηκε σε ρινγκ" βρήκε την πιο πιστή εφαρμογή του. Αν και εδώ που τα λέμε, στο ρινγκ υπάρχει σεβασμός και κανόνες, όχι αυτό το αίσχος.

Το πρώτο σκηνικό ήταν μια εγκληματική καρατιά σε προσπάθεια για... μαρκάρισμα. Ο παίκτης του Ουζμπεκιστάν σήκωσε το πόδι σχεδόν στο ύψος του προσώπου και πήγε με φόρα για να χτυπήσει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του και όχι για να τον ανακόψει.

Στην συνέχεια, ένα μαρκάρισμα έφερε αντίδραση... δρόμου. Ο παίκτης που δέχτηκε τάκλιν, σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τρεις φορές τον αντίπαλό του, ο οποίος πάντως δεν θέλησε να αντιδράσει και να δημιουργήσει περαιτέρω σύρραξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ