ΣΤΗΛΕΣ

Η τρυφερή στιγμή του Μαραντόνα στο Ολντ Τράφορντ!

Η τρυφερή στιγμή του Μαραντόνα στο Ολντ Τράφορντ!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ για να δει από κοντά το Μάντσεστερ-Ρεάλ, με τις κάμερες να τον συλλαμβάνουν να φιλιέται με την 22χρονη σύντροφό του (video)!

Μετά από το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφάσισε να παρακολουθήσει δεύτερο σερί ματς των Μαδριλένων διά ζώσης, αυτή τη φορά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο 52χρονος θρύλος του αργεντίνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "Θέατρο των Ονείρων" για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον ακολουθούν και να πιάνουν... λαυράκι.

Και αυτό γιατί δεν ήταν μόνος του στο γήπεδο αλλά συνοδευόταν από τη νέα του σύντροφο, την 22χρονη Ροσίο Ολίβα, με τον φακό να τους απαθανατίζει μάλιστα σε άκρως τρυφερή στιγμή.

Δείτε το video με το φιλί ανάμεσα στον Μαραντόνα και την Ροσίο Ολίβα:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Πίμπε Ντ'Όρο" διαπραγματεύεται επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης με τη Μονπελιέ για να καθήσει στον πάγκο της από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ατζέντη του Μαραντόνα να δηλώνει πως οι πιθανότητες να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι 75% αυτή τη στιγμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ