ΣΤΗΛΕΣ

Η τρομερή ατάκα Νέβιλ για Λίβερπουλ και Σίτι!

Η τρομερή ατάκα Νέβιλ για Λίβερπουλ και Σίτι!

Ο Γκάρι Νέβιλ κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος προτιμάει να πάρει τον τίτλο μεταξύ... Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και προσέφερε μία απολαυστική ατάκα (video).

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η αδιαφιλονίκητη κυρίαρχος επί εγκαθίδρυσης Premier League έχοντας κατακτήσει τα 13 από τα 21 συνολικά πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί από το 1992 και μετά, όμως φέτος βιώνει μία ολότελα διαφορετική εμπειρία.

Και αυτό γιατί έχει τεθεί νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου αλλά και από αυτήν για την είσοδο στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League, με το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει για την ομάδα του Μόγιες φέτος να είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω... Europa League.

Σαν να μην έφταναν όλα για τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων" είναι πολύ πιθανό να δουν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίζει τον τίτλο μία από τις δύο μεγάλες αντιπάλους της ομάδας τους, είτε η Λίβερπουλ είτε η Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο για το ποια θα προτιμούσαν εκ των δύο "άσπονδων εχθρών" να χαμογελάσει στο φινάλε, η πιο χαρακτηριστική απάντηση δόθηκε από τον πρώην άσο της ομάδας και νυν τηλεσχολιαστή, Γκάρι Νέβιλ, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτικό πάνελ μαζί με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ.

"Είναι σαν να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο τύπους για να... περιποιηθούν τη γυναίκα σου", είπε στον "αέρα" της εκπομπής ο Νέβιλ, σκορπώντας τα γέλια στο στούντιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ