ΣΤΗΛΕΣ

Η Ρία Αντωνίου συναντά τον... Βιέρι!

Η Ρία Αντωνίου συναντά τον... Βιέρι!

Η ιταλική έκδοση του "Dancing with the stars" αποκτά ελληνικό χρώμα, καθώς μεταξύ των 12 διαγωνιζομένων θα είναι και η Ρία Αντωνίου.

Η πρεμιέρα του σόου "Ballando con le stelle 2012" θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου (το κρατικό Rai Uno έχει τα δικαιώματα) και όπως όλα δείχνουν είμαστε στην τελική ευθεία, με τους "εκλεκτούς" της παραγωγής να αποκαλύπτονται στο κοινό ο ένας μετά τον άλλο.

Την Δευτέρα λοιπόν ήταν η σειρά για τη Ρία Αντωνίου, με την παρουσιάστρια του χορευτικού σόου, Μίλι Καρλούτσι, να ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας της πως θα πάρει μέρος και η πανέμορφη Ελληνίδα μοντέλο.

Πέρα από την εκπρόσωπο της χώρας μας, δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν επίσης η Κλαούντια Αντρεάτι (Miss Ιταλία πριν μερικά χρόνια) και το μοντέλο Αριάντρα Ρομέρο, ενώ φυσικά όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τι ψάρια θα πιάσουν οι πρώην άσοι της "στρογγυλής Θεάς".

Υπενθυμίζεται πως στο σόου θα συμμετάσχουν ο "πολύς" Κριστιάν Βιέρι (φήμες θέλουν να εισέπραξε 800.000 ευρώ για να πει το "si" στην πρόταση που του έγινε), όπως και οι άλλοτε συνάδελφοί του, Τζάνι Ριβέρα και Μάρκο Ντελβέκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ