ΣΤΗΛΕΣ

Η "πονηριά" του Μέσι κόντρα στη Ρεάλ!

Η "πονηριά" του Μέσι κόντρα στη Ρεάλ!

Το τρίτο ημίχρονο του Clasico δεν τελείωσε ακόμα: μαδριλένικα ΜΜΕ κατηγορούν τον Λιονέλ Μέσι πως μετακίνησε δύο φορές τη μπάλα, χωρίς να βλέπει ο διαιτητής, λίγο πριν νικήσει με φάουλ τον Κασίγιας! Δείτε videos.

Μπορεί να έχει περάσει ένα 24ωρο από την ολοκλήρωση του μεγάλου ντέρμπι του "Καμπ Νόου" που βρήκε τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2, ωστόσο οι συζητήσεις για το Clasico συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Οι Καστιγιάνοι μάλιστα είναι εκείνοι που φρόντισαν να "ανεβάσουν τους τόνους", με τις Marca και As να παρουσιάζουν μέσω των ιστοσελίδων τους δύο videos, όπου δείχνουν τον Λιονέλ Μέσι να κάνει λίγο... ευκολότερη τη ζωή του πριν εκτελέσει το φάουλ από το οποίο ήρθε το 2-1 για τη Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, τα videos εστιάζουν στις κινήσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ την ώρα που ο διαιτητης δίνει οδηγίες στο τείχος, με τον "Pulce" να μετακινεί δύο φορές τη μπάλα προς τα πίσω (χωρίς να το αντιλαμβάνεται ο Κάρλος Ντελγκάδο Φερέιρο) και τους Μαδριλένους να τον κατηγορούν για "πονηριά" ωστε να "βελτιώσει την γωνία" μεταξύ του τείχους και του σημείο που θα στηνόταν η μπάλα.

Δείτε τα δύο videos και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το αν έχουν δίκαιο οι μαδριλένικες ιστοσελίδες να κάνουν "θόρυβο" για αυτή την "πρωτοβουλία" του Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ