ΣΤΗΛΕΣ

H "μαυρόγατα" του Κλοπ!

H "μαυρόγατα" του Κλοπ!

Ο φόβος κι ο τρόμος του Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας και ακούει στο όνομα: Στέφαν Μάι. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία γκαντεμιάς του προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού!

Σίγουρα σε όλους θα μας έχει τύχει κάποια φορά να συζητήσουμε για δεισιδαιμονίες, γούρια και προλήψεις. Πολλοί τα πιστεύουν, ακόμα πιο πολλοί δεν δίνουν βάση, κάποιοι άλλοι τα ακολουθούν για να έχουν τα νότα τους... καλυμμένα και πάει λέγοντας.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου, πολλάκις θα έχετε παρατηρήσει πρωταγωνιστές του αθλήματος να μιλάνε για πρακτικές που συνηθίζουν να εφαρμόζουν ή να αποφεύγουν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έχουν καλή τύχη. Αυτό το θέμα όμως, καλύτερα να μη το συζητήσετε με τον Γερμανό προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ...

Ο Στέφαν Μάι είναι ένας δημοσιογράφος που εργάζεται στο αθλητικό τμήμα του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου SWR και καλύπτει το ρεπορτάζ ομάδων όπως η Καϊζερσλάουτερν και η Μάιντς.

Ο θρύλος λέει, ότι από τότε που ο Κλοπ ήταν ποδοσφαιριστής στη Μάιντς, αργότερα προπονητής της και πλέον κόουτς της Ντόρτμουντ, δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ σε εκτός έδρας αγώνα όταν παρευρίσκεται στο γήπεδο ο εν λόγω δημοσιογράφος!

Το ποτήρι όμως ξεχείλισε πέρσι το χειμώνα, όταν μετά το παιχνίδι Καϊζερσλάουτερν-Ντόρτμουντ (η Καϊζερσλάουτερν ισοφάρισε στο 90' σε 1-1!), ο Μάι πήγε στη μεικτή ζώνη να πάρει δηλώσεις από τον Κλοπ λέγοντας παράλληλα ότι το σερί του σε αγώνες του ξανθομάλλη τεχνικού έχει φτάσει αισίως τον αριθμό 50!

Ο Γερμανός προπονητής των πρωταθλητών φαίνεται ότι ήταν απόλυτα ενήμερος για τη συγκεκριμένη παράδοση, και μάλιστα αποκάλεσε τον δημοσιογράφο "Seuchenvogel", σε ελεύθερη μετάφραση: φορέα γκαντεμιάς!

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ο Μάι δήλωσε -αστειευόμενος- μετά το περιστατικό ότι δεν θα ξαναπατούσε σε εκτός έδρας αναμέτρηση της Ντόρτμουντ μέσα στη χρονιά. Φέτος όμως, η Μπορούσια κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Μάιντς στο "Coface Arena", κι ίσως αυτό αποτελεί δείγμα ότι η "κατάρα" που κυνηγούσε τον Κλοπ άρχισε να υποχωρεί. Μα μετά από 50 αγώνες θα πει κάποιος; Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέμε εμείς...

Φήμες πάντως που θέλουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να πρότεινε στον Στέφαν Μάι φιλοξενία στη σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης" για το αποψινό παιχνίδι, ελέγχονται ως ανακριβείς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ