ΣΤΗΛΕΣ

Η μαγική ντρίμπλα του Νεϊμάρ!

Η μαγική ντρίμπλα του Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ αρέσκεται να εκθέτει τους προσωπικούς του αντιπάλους. Δείτε την τελευταία του έμπνευση με την οποία... ξάπλωσε έναν παίκτη της Φλουμινένσε!

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα Βραζιλίας δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τη Σάντος καθώς ηττήθηκε με 3-2 τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως το άστρο του Νεϊμάρ έλαμψε για μία ακόμα φορά.

Ο 19χρονος σούπερ σταρ έδειξε τις προθέσεις του στο 32ο λεπτό όταν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ενώ στο δεύτερο μέρος φρόντισε να στείλει ένα ακόμα μήνυμα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ οι οποίες δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν.

Πως; Με μία άκρως εντυπωσιακή φάση στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με παίκτη της Φλουμινένσε να κάνει το... λάθος προσπαθώντας να τον κόψει και τον Βραζιλιάνο "μάγο" να τον αναγκάζει σε μία μεγαλοπρεπή πτώση στο χορτάρι μέσω μίας ντρίμπλας χάρμα-ειδέσθαι.

Όλα αυτά μάλιστα λίγες ημέρες μετά το σόου του στο φιλικό Βραζιλία-Αργεντινή στο Μπελέμ, όταν και τότε είχε τρελάνει τους συμπατριώτες του με ονειρεμένη ντρίμπλα στον Αργεντινό Κρίστιαν Σελάι.

Η ντρίμπλα του στο Φλουμινένσε-Σάντος

Η ντρίμπλα του στο Βραζιλία-Αργεντινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ