ΣΤΗΛΕΣ

Η Λευκορωσία... προσέλαβε καβούρι!

Η Λευκορωσία... προσέλαβε καβούρι!

Ένα καβούρι αποκτήθηκε από την οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου πρωταθλήματος χόκεϊ στον πάγο, προκειμένου να προβλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων.

Ο Πάουλ (γνωστότερος ως Πολ) το χταπόδι δημιούργησε κακή παράδοση. Δεν είναι λίγα τα μαλάκια ή τα θηλαστικά που επιστρατεύονται καθαρά για λόγους δημοσιότητας να επιλέγουν τους νικητές των αγώνων.

Στη Λευκορωσία η οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου πρωταθλήματος χόκεϊ στον πάγο με τη βοήθεια του υπουργείου αθλητισμού αγόρασε ένα γιγαντιαίο νκαβούρι! Ο Πέτροβιτς, όπως βαφτίστηκε, θα προβλέπει τους νικητές των αναμετρήσεων της διοργάνωσης του Μαΐου του 2014 (9-25/5).

Ο Πέτροβιτς αλιεύτηκε στα ανοιχτά της Νορβηγίας και έκανε μεγάλο ταξίδι προκειμένου να φτάσει στον τελικό προορισμό του, το κέντρο ωκεανογραφίας του Μινσκ.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου αθλητισμού, Βλάντιμιρ Νεστέροβιτς δήλωσε πως το καβούρι θα ενισχύσει την εικόνα της διοργάνωσης και θα προσελκύσει τουρίστες στη Λευκορωσία.

Δεν μίλησε βέβαια για τη διαδικασία που θα ακολουθείται για να κάνει ο Πέτροβιτς τις επιλογές του. Ο Πέτροβιτς έρχεται να πάρει τη θέση του Αφόνκα, του χταποδιού το οποίο προέβλεψε τον νικητή της Eurovision Junior το 20120 στη Λευκορωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ