ΣΤΗΛΕΣ

Η φωνή της πιτσιρίκας που "μάγεψε" τον Καζίμ-Ρίτσαρντς

Η φωνή της πιτσιρίκας που "μάγεψε" τον Καζίμ-Ρίτσαρντς
INTIME SPORTS

Η σαγηνευτική φωνή μιας μαθήτριας, εντυπωσίασε το κοινό στην Αγγλία και ανάμεσα σ' αυτούς και τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς. Διαβάστε τι έγραψε στο twitter του και ακούστε το τραγούδι της μικρής τραγουδίστριας.

Το πάθος του Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς για τη μουσική είναι γνωστό. Σας είχαμε γράψει άλλωστε για την αγάπη του άσου του Ολυμπιακού για τον Μπομπ Μάρλεϊ , τις ιδέες του και τη μουσική του.

Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ των "ερυθρολεύκων" τον ελεύθερο του χρόνου ασχολείται μάλιστα αρκετά, τόσο με τη τρίτη τέχνη, όσο και με το διαδίκτυο.

Είναι λάτρης του twitter και όταν βρίσκει κάτι που του αρέσει, τότε το μοιράζεται με όσους τον ακολουθούν. Στο τελευταίο σχόλιό του, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για μια νεαρή μαθήτρια, η οποία έχει πραγματικά μαγευτική φωνή.

Συγκεκριμένα, η μικρή τραγουδίστρια, λέει το "Rolling in the Deep" της Adele και "αναγκάζει" τον άσο του Ολυμπιακού, να γράψει με κεφαλαία γράμματα τρεις φορές την λέξη "ταλέντο"! Εδώ που τα λέμε, είναι σπουδαίο ταλέντο. Ακούστε και θα καταλάβετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ