ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καζίμ δεν ξεχνά και αποθεώνει τον Μπομπ Μάρλεϊ

Ο Καζίμ δεν ξεχνά και αποθεώνει τον Μπομπ Μάρλεϊ
INTIME SPORTS

Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς δεν έχει τρέλα μονάχα με το ποδόσφαιρο, αλλά και με τον Μπομπ Μάρλεϊ. Σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του αείμνηστου τραγουδιστή, ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε μια αφιέρωση στο twitter. Δείτε τι γράφει και videos!

Ο Ρόμπερτ Νέστα "Μπόμπ" Μάρλεϊ δεν ήταν ένας απλός τραγουδιστής ή αν θέλετε καλύτερα μουσικός. Ήταν ένας άνθρωπος που σε δύσκολες εποχές, μέσα από τους ήχους και τους στίχους του ανέφερε τα προβλήματα της καταπίεσης, της ανισότητας και της φτώχειας.

Η reggae μουσική έχει γίνει γνωστή μέσα από τα τραγούδια του Τζαμαϊκανού και ειδικά για τους "έγχρωμους" είναι ένα σύμβολο, που δεν φοβόταν να καταδικάζει τον ρατσισμό και να προβάλει την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Οι πιστοί θαυμαστές του και όσοι τον αγαπούν είναι εκατομμύρια σ' όλο τον πλανήτη και ένας απ' αυτούς είναι και ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς. Ο νέος άσος του Ολυμπιακού έχει... τρέλα με τον Μπομπ Μάρλεϊ, τόσο που έχει κάνει τατουάζ με στίχους του Τζαμαϊκανού, ενώ έχει τατού και με την μορφή του.

Σήμερα λοιπόν (6/2) είναι τα γενέθλια του Μπομπ Μάρλεϊ (6/2/1945 - 11-5-1981) και ο Τούρκος επιθετικός των "ερυθρολεύκων" έγραψε μια αφιέρωση στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.

"Χαρούμενα γενέθλια σ' ένα από τα πιο εμπνευσμένους ανθρώπους, που ευλόγησε τον πλανήτη με την παρουσία του. Μπομπ Μάρλεϊ δεν θα σε ξεχάσουμε", αναφέρει ο Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει δύο από τα πιο γνωστά τραγούδια του Μπομπ Μάρλεϊ. Το ένα μάλιστα (one love) το έχει ως hashtag ο άσος του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ